Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 02-12-09, 00:55   #16
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: Autostrada A3

sa vedem cat va tine asfaltul....pacat ca intrarea in cj e tocmai la mama dracului in gilau....mai faci 20 de minute din gilau pana in cj daca e aglomeratie plus ca in floresti cam stau curcanii cu radarele si trebuie sa o lasi la 50...prefer sa merg de la turda la cj pe partea cealalta e bun drumul si pe acolo.....

RIcKO is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 00:59   #17
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Frumos arata autostrada... te simti ca si cum ai fi prin alta tara. ramane sa vedem si ziua cum e. Ori cum, cluj turda putin sub 14 min
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 01:02   #18
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

am fost si eu acum seara pe autostrada, am venit de la Alba Iulia. . Autostrada e f buna, imi aduc aminte de autostrada din Germania , asta e partea buna. partea nasoala e ca, deja era sa ma salte politia de talon pt toba ( e bine ca au bagat un passat ). eu prefer sa merg relaxat pe autostrada, decat sa incerc sa scot un timp cat mai bun. :P
Detman is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 01:08   #19
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

un passat .....pe care l-ai facut cu punto?
Old 02-12-09, 01:12   #20
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

un passat de la politia rutiera sta pe autostrada, si m-a oprit. am zis ca era passat pt ca , cu un logan cred ca ... dureaza o vesnicie sa opreasca masina urmarita ).
nu l-am facut cu punto.
Old 02-12-09, 01:19   #21
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

te-au oprit pe autostrada? pt toba? nemernici stia inca se cred pe sate ? sa opreasca pe cine vor si ccand vor? nu conteaza ca e drum de pe sate sau ca e autostrada..? e bine de stiut ce curcani stau pe autostrada sa stim la ce sa ne asteptam.....azi pe la 20:30 dupa artificile de la teatru din cj am plecat spre turda....era veerde la semafoare si putine masini ...m-am lansat si chiar cum incepi sa urci pe turzii erau vreo 3 curcani dirijau circulatia ....eu veneam lansat aveam vreo 100...zic eu si unu din ei imi facea semn sa circul mai repede.. a fost tare faza ....ma asteptam sa imi faca semn sa o las mai moale sau sa ma opreasca pt toba ca suna ca dracu
Old 02-12-09, 01:36   #22
mafiozzo

Stage 5

mafiozzo's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]

.. am fost pe autostrada acum seara e bun.. dar.. deja sunt denivelari.. nu mari da cu timpu se maresc si din cate stiu animalele nu ar trebui sa aiba acesu.. adica ar trebui ceva plasa pe margini da na.. 2 animale moarte am vazut .. al 2lea l am vazut pe la 170 e aiurea ca poate esti cu o masina joasa ai viteza incerci sa il eviti brusc.. si te tot duci
Old 02-12-09, 01:42   #23
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

cu suspensia care o am acum, masina e in largul ei pe autostrada . ar fi frumos sa o inauguram asa frumos, sa facem o tura mai multi intr-o seara.

p.s. mie imi ajunge 130+/-5 km / ora .
Old 02-12-09, 01:42   #24
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

La cat mai multi Km de autostrada !!

sper sa puna si camere sa mai reduca din avantul pilotilor de incercare .
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 01:46   #25
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

da ar fi o chestie ..cel putin membri 4t cluj sa ne adunam si sa facem o tura..filmari,poze
Old 02-12-09, 08:34   #26
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Mdah...mai putin de 24 de ore de cand e deschisa si vad ca sunt deja spoilere sparte si animale lovite...cateva semne de circulatie pe care sincer, nu mi-as dori sa le intalnesc pe A3:
Attached Images

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 09:45   #27
mese_adi

Stage 2

mese_adi's Avatar

Quote:
Originally Posted by mafiozzo View Post
.. am fost pe autostrada acum seara e bun.. dar.. deja sunt denivelari.. nu mari da cu timpu se maresc si din cate stiu animalele nu ar trebui sa aiba acesu.. adica ar trebui ceva plasa pe margini da na.. 2 animale moarte am vazut .. al 2lea l am vazut pe la 170 e aiurea ca poate esti cu o masina joasa ai viteza incerci sa il eviti brusc.. si te tot duci
al doilea animal mi-a bulit masina , peste primul am trecut fara nici o problema , dar al doilea cred ca era proaspat lovit si asa am ramas fara spoiler bara fata , o parte mica din bara rupta , carenaj , scut motor dr . deocamdata ma consolez ca nu o fost mai grav .Chiar nu am crezut ca pe autostrada o sa dau de animale moarte , am strabatut tara si nu am avut asa probleme .Aveti grija , tot aseara si-a bulit masina si un prieten , tot pe autostrada "animalelor" , in scurta plimbare pe jos am vazut destul de multe spoilere si numere de inmatriculare
mese_adi is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 10:28   #28
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Momentan am inteles ca nu e gata gardul. si de aceea e limita pusa la 110, si nu la 130 cum ar trebui sa fie normal.
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 10:34   #29
mese_adi

Stage 2

mese_adi's Avatar

oricum si la 110 e cam greu de evitat , mai ales cand pe banda a doua este masina
mese_adi is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 17:29   #30
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u View Post
Frumos arata autostrada... te simti ca si cum ai fi prin alta tara. ramane sa vedem si ziua cum e. Ori cum, cluj turda putin sub 14 min

Culj-Turda,sub 14 minute, se pot face si prin feleac, mergand cu maxim 95 -100 prin localitati
CJ-86-UHE is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -