ha ha ..va \"datzi\" in golf-uri ? intradevar R32 e ce mai puternic model de serie insa exista golfuri poate de cate-va ori mai puternice - 700 -1000 HP (vezi Dahlback Racing , RSi sau e un golf BIG DUB , 2 motoare!!!! )
ha ha ..va \"datzi\" in golf-uri ? intradevar R32 e ce mai puternic model de serie insa exista golfuri poate de cate-va ori mai puternice - 700 -1000 HP (vezi Dahlback Racing , RSi sau e un golf BIG DUB , 2 motoare!!!! )
pai deeh... gti-urile is mashini adevarate... :P sau R32... G60 shi alte versiuni de top... Dahlback Racing are 900hp... BIG DUB e ala albastru amrin nuh? am ceva filmuletze cu el...
da io zic ca daca trece CORRADO 2 in fabricatie din toamna , o sa aiba un succes garantat! vai de mine ce poate masina aia ! mai ales modelul AUTOBAHN ... :
Modelul R32 Sport motor R32- 280 Cp
RWD- 2 Motion traction control technology
pret:21.000$Modelul Wolfsburg
motor R32s Vortech Supercharged- 330 Cp
pret:23.000$Modelul Autobahn
motor W8t- W8Turbo -400 Cp
pret:25.000$
fuck that! Azi am fo pana ain dej... shi oare ce am vazt peacolo... SUPRA!!!! bleu, beton arata.... eram cu Ciclistu, direct... frana shi m-am dat jos sa admir.... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn faina mashina!!!!! era a lu ceva tzigan... cred... oricum avea clop deala ciudat de gabor, cu el o ***** blonda de mureai.... oricum... nu ami buna ca mashina