care ma poate ajuta cu o informatie. unde pot sa-mi cromez/nichelez etc. oglinzile de la proiectoare si la ce pret? am incercat pe campina 62 unde se faceau globuri, dar cica s-a desfiintat de 2 ani.
seara faina.
a, da.. caut un difuzor dd 1000a 10" 25 cm 350W RMS
E obligatoriu sa fie DD ? Ca daca nu, cu cateva detalii poate gasim optiuni
S-a ajuns sa se fure si semnaturile userului pe formul asta) nu stiam de ce nu mai imi pare si am vazut-o la un alt user.. ) cel mai tare forum, jur....
ii mult spus furat, oricum daca celalalt user supune sa scot poza de la semnatura o voi face fara probleme
o seara buna tuturor
nu ma refeream la tine, stai linistit...
dar de ceva vreme am vazut ca nu mai imi apare semnatura si zilele trecute eram pe ceva topic si am vazut semnatura mea la el si nu cred ca i-a dat piry si lui aceeasi semnatura
nu ma refeream la tine, stai linistit...
dar de ceva vreme am vazut ca nu mai imi apare semnatura si zilele trecute eram pe ceva topic si am vazut semnatura mea la el si nu cred ca i-a dat piry si lui aceeasi semnatura
ok, aia e altceva, oricum i-am trimis acuma un p.m. posesorului de drept al semnaturii sa vad daca e deranjat sau stanjenit....