saptamana viitoare ma apuc de scoala de soferi ...
nu shtiti cate categorii pot sa fac??.. si cat dureaza daca vreau sa fac si pe camioane ??
initial vreau sa fac A si B ... dar daca se mai pot.. as vrea sa mai fac
mda... la auto tudor a+b 8 milioane rotunjit in sus si te tine 45 de zile ore de legislatie luni miercuri vineri de la ora 6 sau 8 si conducere pe motor odata pe sapt miercuri in poligon.
saptamana viitoare ma apuc de scoala de soferi ...
nu shtiti cate categorii pot sa fac??.. si cat dureaza daca vreau sa fac si pe camioane ??
initial vreau sa fac A si B ... dar daca se mai pot.. as vrea sa mai fac
potzi sa mai faci C shi E, da' daca nu vrei sa te faci shofer de camion sau mai shti **** ce nu vad rostu'
multzi s-or apucat de toate shi nu or fost instare sa ishi ia B macar
poi ca cika am auzit io ca acolo is numa instructori de aia mai de'am prastia ... nush asa am auzit deci nu'i neaparat sigur ... si ce sjtiu sigur ii ca o fost odata ca din aprox 500 din candidati la politie o luat numa vreo 20 ... asta am auzit cand am fost odata acolo cu un prieten care facea scoala ... da ii loc bun pt mismasuri parca ... ma intr'un fel cam tat unai ... his choice
eu zic sa faci si A-u ca o sa ajungi poate odata cand o sa iti dai pumi in cuaie ca pt 500 in plus te-ai tras pe cur...
si avantraju ii ca daca le faci toate odata, numa odata dai examenu de legislatie! de ex eu acum dupa bac vreau sa fac si C-u si E-u sau numa E-u ca o sa am de dus masina pe platforma
Sa faci A-ul acuma si sa-ti iei motor peste 5 ani sau cand o fi, nu vad rostul, ca o sa te sui pa el si te faci afis la prima curba.Io zic sa faci A-ul cand ai motor sa poti sa si conduci ca numa' asa capeti si experientza
hai ca ai zis una tare...
nu-i tot una ca are permisu si pe A si nu conduce numa peste 5 ani... sau ca peste 5 ani cand isi ia motor isi face si permisu la A...
ar putea fi avantaju ca ai scoala facuta atunci... da pe piagiourile de la scolile de soferi ii fix acelasi lucru daca tu ai o mica bomba pe 2 roti!