Sa va povestesc o intamplare "fericita" patita la chevrolet azi dimineata.
Merge miercuri tata sa cumpere un chevrolet lacetti 1.6 16v 109 cai, airbaguri, mp3, servo, etc etc full era masina la oferta cu programul rabla...
Zici tipa de acolo, CRISTIANA POPESCU, o neserioasa si jumatate...poi va retinem masina pentru un avans de 1000 ron, pana rezolvati cu actele.
Zis si facut, da tata 1000 ron si se inteleg ca vineri(adica ieri) la pranz merge cu restul de bani cash.
Alaltaieri(joi) primim pe mail`ul de la firma garantia extinsa si inca ceva acte ca tata o vrut sa mai verifice una alta.
Ieri(vineri) la 13.30 mergem in abator la chevrolet sa platim masina si sa o luam acasa.
Incepe tata, numara banii, aia zice poi la cash va mai facem o reducere de 100 euro
Mno se apuca domnisoara Cristiana si face acte si hartii, trage la xerox...etc etc...si cand sa semnam contractul era 200 euro + inca 100 euro pentru plata cash, mai ieftina masina.
Cerem contractul si incepem si citim...masina in loc sa fie albastra era bordo, mi-o arata prin geam...zic mno asta e, albastra bordo tot acolo ii, sa te duca din A in B sa nu te ninga si cu asta basta.
trecem mai jos, jenti, faruri, airbag-uri in loc de 2 frontale, 2 laterale si cortina nu avea decat frontale.
Apoi intreb, ce motor are?
Poi 1.4 16 94 de cai, zice asta.
Eu zic, Poi noi am dat avans pentru CHEVROLET LACETI ALBASTRU, MOTOR 1.6 16V 109 CAI, nu pentru 1.4 16v 94 de cai si BORDO.
Si zic, poi noi am dat avans pentru masina albastra, dupa aia am venit nu dupa cealalta..asa scrie in contract
POI S-A VANDUT DIMINEATA LA ORA 10.
intreb: cum adica s-a vandut o masina la care a fost achitat un avans, la care se stia 100% sigur ca se vine cu restul de bani, INTEGRAL SI CASH vineri la ora 13.30 si se va semna contractul?
raspunsul: A VENIT UN CLIENT DE LA TURNU SEVERIN LA ORA 10.00 A PUS BANI JOS SI A PLECAT CU MASINA.
in acel moment ii spun: mno bine, pentru treaba asta imi dai inapoi cei 1000 ron + inca 1000 pentru ca mi-ati tras teapa si nu s-a finalizat tranzactia
la care ea: NE PARE RAU, AVANSUL NU SE RETURNEAZA !
Ramane de vazut daca luni ma duc prin showroom sa ma uit la alta masina si ma IMPIEDIC de scaun si sparg un far si sgariu o aripa sau vad bani virati inapoi in contul din care s-a facut plata avansului
CE PARERE AVETI?
Sunt pur curios, nu ca s-a vandut masina...primul venit primul servit, dar faci un pre-contract, mergi la data stabilita sa duci banii si surpriza, masina comandata nu mai este