Piry mi-a cerut sa povestesc cum a fost la \"ilegala\" de marti seara, din Craiova, la care l-am luat si pe Vio (de fapt el m-a luat pe mine)
Pe la 8 m-a sunat Vio sa-mi spuna ca e in Craiova si la 10 minute dup'aia, Cioara, un tovaras, sa-mi spuna ca se trage lumea.
M-am intalnit cu Vio, m-a sunat ala iar, ca sa-mi zica unde si cand si am plecat. Am ajuns pe pista aeroportului, unde s-a tinut legala in august. Erau ~ 20 de masini. De drifts (Vectra C 1.9DTi - daca nu ma insel) sa va spuna Vio cum a fost
cateva demaraje si, la un moment dat, a aparut un Cielo cu GUV la numar. Toata lumea a sarit in sus \"Gardaaaaaaa!!!\". Din putza, ca nu erau gărcei.
S-a spart toata lumea. Ne-am intalnit la un OMV, dupa care am mers inapoi pe pista (Vio a plecat si-a pierdut ce era mai frumos). Dupa alte cateva demaraje, din cauza frigului, am plecat in oras, unde a urmat celebrul joc \"Ce fac eu sa faca toti\"
Am mers pe un teren auxiliar al stadionului Ion Oblemenco unde au s-au facut cerculete pe zgura, la greu si... pe b-dul Unirii (strada inchisa circulatiei). S-a coborat cu masinile pe bulevard, s-a urcat inapoi, si s-a mers la un suc
Asta a fost tot.
Scuzati ordinea si modul haotic in care am povestit, dar sunt cu un ochi umflat (m-a tras curentu') si cu celalalt inchis (somnu'... lipsa).
Numai bine!