Sincer mii ciuda cand vad ce fain mere treaba la craiova .. si o venit cei din bucuresti si au fost primiti asa de fain .. cand ma gandesc ca aicea de ar venii altcineva din alt oras sa ne cunoasca nu cred ca lar baga cineva in seama ... oricum mai vreau sa zic sa cam incetam cu caterinka .. de 3 saptamani nimica serios pe forum numa cacaturi ... si aicea ma includ si eu ca si eu am uploadat film cum joc io tenis [caterinka ]
SA FIM PUTIN MAI SERIOSI CA NU SUNTEM OBLIGATI SA POSTAM FIECARE CUVANT CARE NE VINE IN CAP ... scrie doar ce ii necesar .. restu pe messenger .....
**** mea...
craiovenii... tot respectu frate... aia shtiu ce vor... la noi nu intzeleg dece ar vrea sa vina careva aici... deshi am vbit cu florica mai demult shi a zis ca el ar veni pana aici sa vada cum e... ce e...
degeaba vorbim noi aici pe forum... majoritatea suntem fara mashini...
e de cacat treaba...
iar cu scrisu pe forum... ce sa zic... e greu de intzeles ca nu mai tre sa dai shi un \"k\" deapula dupa ce citeshti ceva...
yonutz...
nu o lua in nume de rau... nu am nimic cu tine... shi la ciclistu i-am atras lafel atentzia... deshi tot nu a intzeles... **** mea... da e chiar deapula sa vez forumu cu chsetii deastea... yo pe a lu ciclistu le-am ami shters... acuma mi-a fo pre lene sa il shterg patau..
peace...
Baietii...nici la Craiova nu suntem toti cu masina. De exemplu, din Craiova, masini au AvataR, Hashish, Cioara, Lao, bobbyadr, etc. Nu-s multe. Suntem mai multi fara masini.
tekno, te legi de mine sau de Yonutz ca punem mesaje de genul \"\"kkkkkkk\"\" sau alte stiu eu ce ???
Dar de Pyri ca pune niste imagini care chiar nu-si au rostul pe forum, nu vezi, noi (Ciclistu si Yonutz) macar cand zicem un \"\"kkkk\"\" sau ceva de genul inseamna ca aprobam ceva........nu punem imagini cu culori.
mah...gata cu certurile astea de`am`pixu`...nu le vad rostu`.Yo zic sa ne concentram asupra a ceea ce se intampla la cluj si sa incercam sa facem si noi ceva calumea...( numa sa nu ma intrebati ce,ca nu am nici cea mai vaga idee :P )
asta este mah yonutz...nu te`am intalnit prin cartier (
si nush cand o sa mai am ocazia,ca maine plec la munte pana luni si joia urmatoare merg la mare...asa ca...see ya allz,ne vedem peste 2-3 saptamani! Sa fitzi cumintzi pana ma intorc...kisses to all,mai ales pt jtie el cine :P