Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-05-09, 21:32   #76
aTom-CoRy

Stage 3

Default Re: CURSA DE ACCELEREARE KO Racing CLUB 2009 - Cluj-Napoca

careva la A2 ?
aTom-CoRy is offline  
Old 02-05-09, 14:58   #77
Calin_UKU
Dacia Driver

Stage 5

Calin_UKU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Racing Syndicate]

Quote:
Originally Posted by Costel-TBO View Post
da ce ma mananca talpa.....dar ma abtin deocamdata
ma pregatesc pentru 31 mai

vad ca nu ai uitat de mine, salutari si ne vedem la cluj
Quote:
Originally Posted by barracuda View Post
nu stiu daca ne e gata masinile pana atunci k lucram la 2 in paralel dar daca venim venim macar cu una daca nu nu mergem k numai ne facem sange rau)de pe margine u ce faci in ce stadiu iti e masina ai facut ceva pe ea?
toate lumea lucra la masina, numai bine la toti si va astept la cluj.
Calin_UKU is offline  
Old 03-05-09, 10:19   #78
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

Quote:
Originally Posted by mortu View Post
speedsterul pe 200m iti da minim 1 masina
Da ma, si eu pe 100m iti dau 2 masini....ce conteaza?

DRAG = 402m punct.
Piry is offline  
Old 03-05-09, 10:53   #79
aTom-CoRy

Stage 3

nu ar fi mai bine sa nu ne tot certam aiurea ?
distractia conteaza cel mai mult nu cu cate masini ne facem unu pe celalalt.
aTom-CoRy is offline  
Old 03-05-09, 11:14   #80
mortu

Stage 3

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Piry View Post
Da ma, si eu pe 100m iti dau 2 masini....ce conteaza?

DRAG = 402m punct.
Dap e ushor sa fii smecher cu turbo si 4*4 fata de o aspirata, dar imi pun si eu un c20let si il fac de vreo 400 de caluti si mai povestim, daca e vorba de smechereala
si ma dau si asha stock cu tine, dar pe asfalt nu pe beton, sa vad cat de tare ma faci, ca masini de 400cp ma fac cu o masina,
te astept oricand, joi noaptea sau sambata noaptea locul se stie

Last edited by mortu; 03-05-09 at 11:21.
mortu is offline  
Old 03-05-09, 18:45   #81
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

mult va plictisiti voi mai oameni...
tekno is offline  
Old 03-05-09, 18:49   #82
barracuda
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

barracuda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

[QUOTE=tekno;2285124]mult va plictisiti voi mai oameni...
vi la baia mre pe 31?
barracuda is offline  
Old 03-05-09, 18:51   #83
barracuda
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

barracuda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Calin_UKU View Post
toate lumea lucra la masina, numai bine la toti si va astept la cluj.
pretene u nu tare esti avantajat in grupa asta pana in 100 de caluti de asta nu ma zbat nici eu sa imi termin masina
barracuda is offline  
Old 03-05-09, 21:15   #84
HardWorker

Stage 5

HardWorker's Avatar

Quote:
Dap e ushor sa fii smecher cu turbo si 4*4 fata de o aspirata, dar imi pun si eu un c20let si il fac de vreo 400 de caluti si mai povestim, daca e vorba de smechereala
si ma dau si asha stock cu tine, dar pe asfalt nu pe beton, sa vad cat de tare ma faci, ca masini de 400cp ma fac cu o masina,
te astept oricand, joi noaptea sau sambata noaptea locul se stie
ideea lui piry era ca cursele se fac pe 402 metri nu pe 201.
stiu masini de 150cp care ti-o dadeau asa ca nu inteleg cum o masina de 400cp iti da o masina iar daca e asa atunci sa iti traiasca, nu are rost sa vorbiti de asa zise smecherii'', mai bine comentariile dupa concurs.
numai bine!!
HardWorker is offline  
Old 03-05-09, 21:59   #85
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
vi la baia mre pe 31?
teoretic da...
tekno is offline  
Old 03-05-09, 23:14   #86
Calin_UKU
Dacia Driver

Stage 5

Calin_UKU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Racing Syndicate]

Quote:
pretene u nu tare esti avantajat in grupa asta pana in 100 de caluti de asta nu ma zbat nici eu sa imi termin masina
stiu, ii f grea grupa numai merita distractia, oricum cu o parte din baietzi m-am dat si stiu rezultatul
Calin_UKU is offline  
Old 04-05-09, 02:06   #87
mortu

Stage 3

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by HardWorker View Post
ideea lui piry era ca cursele se fac pe 402 metri nu pe 201.
stiu masini de 150cp care ti-o dadeau asa ca nu inteleg cum o masina de 400cp iti da o masina iar daca e asa atunci sa iti traiasca, nu are rost sa vorbiti de asa zise smecherii'', mai bine comentariile dupa concurs.
numai bine!!
sincer nus ce masina de 150 de cai m-a facut pe mine vreodata, singurul cu 180 de cp si 500kg ma facut BNZ-ul la Baia Mare si ala dupa cate stiu eu e turbo. Daca stii tu una care sa aiba 150 de cp si sa fie aspirata si ma face sa mi-o zici si mie.

Pe partea cu 402m e normal ca si eu sustin ca asta e distanta legala, dar daca la Cluj suntem oropsiti de soarta si nu avem unde sa ne dam, asta e atunci ma dau si pe 201m si il felicit pe Tibi ca reuseste sa faca un eveniment din aceste curse nocturne.

Probabil ca anul acesta voi reusi sa termin proiectul C20LET si sa trec la alta categorie de genul 2500cc cu turbo gen Subaru... si cred ca voi avea un cuvant de zis si acolo ca la actuala mea categorie.

Sincer nush cati cai are Calibra cu nr Udy, care m-a facut in fiecare data cand m-am dat cu ea, adica de vreo 2 ori, probabil ca o stiti si voi. Cand il intalniti intrebati-l la ce distanta m-a facut cand ne-am dat. Cai stiu ca are multi si ca e si integrala

Pt Piry, pe 9 daca ne lasa la libere, am onoarea sa ne dam sa vedem cu cate masini ma faci pe 100m 200m

Distractie placuta si o cursa placuta, sper sa iasa ceva ca weekndul asta a fost de groaza cu Constanta,... au amanat cursa cu 3 saptamani si se suprapune cu Cursa de la BM
mortu is offline  
Old 04-05-09, 10:06   #88
mihadiva

Stage 4

Quote:
sincer nus ce masina de 150 de cai m-a facut pe mine vreodata, singurul cu 180 de cp si 500kg ma facut BNZ-ul la Baia Mare si ala dupa cate stiu eu e turbo. Daca stii tu una care sa aiba 150 de cp si sa fie aspirata si ma face sa mi-o zici si mie.

Pe partea cu 402m e normal ca si eu sustin ca asta e distanta legala, dar daca la Cluj suntem oropsiti de soarta si nu avem unde sa ne dam, asta e atunci ma dau si pe 201m si il felicit pe Tibi ca reuseste sa faca un eveniment din aceste curse nocturne.

Probabil ca anul acesta voi reusi sa termin proiectul C20LET si sa trec la alta categorie de genul 2500cc cu turbo gen Subaru... si cred ca voi avea un cuvant de zis si acolo ca la actuala mea categorie.

Sincer nush cati cai are Calibra cu nr Udy, care m-a facut in fiecare data cand m-am dat cu ea, adica de vreo 2 ori, probabil ca o stiti si voi. Cand il intalniti intrebati-l la ce distanta m-a facut cand ne-am dat. Cai stiu ca are multi si ca e si integrala

Pt Piry, pe 9 daca ne lasa la libere, am onoarea sa ne dam sa vedem cu cate masini ma faci pe 100m 200m

Distractie placuta si o cursa placuta, sper sa iasa ceva ca weekndul asta a fost de groaza cu Constanta,... au amanat cursa cu 3 saptamani si se suprapune cu Cursa de la BM
Miky,nu mai exagera,la baia mare ai fost pe locul 5 la tine in categorie!!

In alta ordine de idei :REZULTATELE SE VOR VEDEA ACUM LA DEZMIR ,cine vorbeste numai si cine are o masina care intr-adevar merge bine! Deci ,certurile sunt bune,vom vedea orgolii spulberate , si finalizari de discutii de prin oras legate de anumite masini! NE VEDEM ACOLO!!!!
mihadiva is offline  
Old 04-05-09, 10:07   #89
HardWorker

Stage 5

HardWorker's Avatar

Quote:

sa iti zic o chestie care ti-ar fi utile pt viitorul de racer':P betonul chiar daca e mai rece are aderenta mai buna decat asfaltul,asfaltul are aderenta mai buna doar daca este f cald
legat de masina aceea de 180cp si 500kg are de fapt vreo 800kg si 120cp 1.7turbo,bineinteles sa nu fi injosit are si ceva modificari si care ti-o da bine de tot la fel si altor masini mult mai tari
dar legat de cealalta masina de 150 cp de care ziceam nu este o aspirata...era turbo...DIESEL si ti-a dat vreo 2 masini
acuma sa nu fie cu suparare...nu vreau sa ofensez...eu doar ma amuz pe aici
sper sa iasa ceva frumos ca din cate am inteles o sa vina ceva masinute din oras si din afara
HardWorker is offline  
Old 04-05-09, 10:24   #90
brummy
Racing Syndicate Member

Stage 5

brummy's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Racing Syndicate]
[Opel]

am primit raspunsul de la organizator. sigur voi fi prezent pt grupa A1