11-10-09, 12:14
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Honda]
|
Re: CURSA DE ACCELEREARE KO Racing CLUB 2009 - Cluj-Napoca
Eu sant cu Honda Civic, as aprecia daca nu s-ar face mare tam tam in legatura cu incidentul si as dori sa va rog sa nu incepeti sa postati poze cu masina pe forum, asta in caz in care aveti.
Din ce am putut analiza cu prietenii, motorul nu e atins, dar radiatoarele traversa spoilerul farul dreapta, si airbagurile trebuiesc inlocuite.
Mi-am spus ca nu ma dau pe ploaie, chiar daca era vorba de finala, dar pana la urma am cedat. Masina se repara, piesele se vor inlocui cu altele noi, dar organizarea a fost de toata jena.
Pe langa faptul ca am fost bagat in grupa mai mare adica (201-250cp), masina mea avand 197cp din fabrica, sau 147kw, mi sa spus ca am furat startul prima cursa, desi s-a vazut clar ca oponentul meu a plecat mult inaintea mea (1sec). In final, in loc sa opreasca cursele pana se linistea putin vremea, au lasat sa se desfasoare finala la grupa mea (eu vs gti), pe ploaie puternica. Stergatoarele imi erau date la maxim ca sa vad ceva.
Ultima oara cand voi participa la ceva organizat de Tibi Baias in colaborare cu KO RACING.
Sa fiti sanatosi.
|
|
|
11-10-09, 12:16
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by KoKozula
S-a lovit nasol?
|
koko, imi pare rau ca nu am mai ajuns la tine si azi
|
|
|
11-10-09, 12:18
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Calin_UKU
Masina este lovita destul de rau, bara, radiator, capota, airbag-uri, asa la prima vedere, sa speram ca nu e mai mult. Civic-ul era echipat cu slickuri pe fatza din cate am observat
|
ce ai facut?ce cunoscuti au mai participat?
|
|
|
11-10-09, 12:27
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by civic_ex
Eu sant cu Honda Civic, as aprecia daca nu s-ar face mare tam tam in legatura cu incidentul si as dori sa va rog sa nu incepeti sa postati poze cu masina pe forum, asta in caz in care aveti.
Din ce am putut analiza cu prietenii, motorul nu e atins, dar radiatoarele traversa spoilerul farul dreapta, si airbagurile trebuiesc inlocuite.
Mi-am spus ca nu ma dau pe ploaie, chiar daca era vorba de finala, dar pana la urma am cedat. Masina se repara, piesele se vor inlocui cu altele noi, dar organizarea a fost de toata jena.
Pe langa faptul ca am fost bagat in grupa mai mare adica (201-250cp), masina mea avand 197cp din fabrica, sau 147kw, mi sa spus ca am furat startul prima cursa, desi s-a vazut clar ca oponentul meu a plecat mult inaintea mea (1sec). In final, in loc sa opreasca cursele pana se linistea putin vremea, au lasat sa se desfasoare finala la grupa mea (eu vs gti), pe ploaie puternica. Stergatoarele imi erau date la maxim ca sa vad ceva.
Ultima oara cand voi participa la ceva organizat de Tibi Baias in colaborare cu KO RACING.
Sa fiti sanatosi.
|
Chiar daca ne`am mai intepat noi aici pe forum .. chiar imi pare rau pt tine .. Oricum ... felicitari ca ai ajuns pana in finala ...
|
|
|
11-10-09, 12:34
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Racing Syndicate]
|
Quote:
Originally Posted by barracuda
ce ai facut?ce cunoscuti au mai participat?
|
la mine in grupa dintre cunoscuti a fost TBO, Brummy, loganul BBI.
A fost o grupa destul de puternica: logan 1.6 compresor, golf 1 1.5 turbo, si alte masini puternice.
|
|
|
11-10-09, 12:35
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Calin_UKU pe ce loc ai iesit ?
|
|
|
11-10-09, 18:05
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
cursele astea K.o Racing nu au fost niciodata un model de organizare, nu ma asteptam sa faca o exceptie acum...cel mai rau e ca masina mea preferata din toata tzara asta de rahat a trebuit sa plateasca pretu unei organizari precare...tot asa domnilor!
|
|
|
11-10-09, 19:17
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA]
|
la indemanare eram indrumati toti sa privim pe dupa gard.. ca da suntem in romaniaaa
|
|
|
11-10-09, 19:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Sa fiti sanatosi.
|
desi stiu ca nu te ajuta cu nimica...sa stii ca imi pare foarte rau pt patzanie...bafta cu reparatu
|
|
|
11-10-09, 19:33
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Rally] [VW]
|
Quote:
Sa fiti sanatosi.
|
Multi o spus ca nu mai participa..deci linii la Cluj daca is facute de KO Racing .... fara sens
|
|
|
11-10-09, 19:36
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Rally] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Calin_UKU
la mine in grupa dintre cunoscuti a fost TBO, Brummy, loganul BBI.
A fost o grupa destul de puternica: logan 1.6 compresor, golf 1 1.5 turbo, si alte masini puternice.
|
Ma ... sincer va zic... loganu cu compresor nu mo impresionat deloc la cat il lauda lumea...mai mult mo impresionat golfu turbo G60....
|
|
|
11-10-09, 19:41
|
|
Stage 5
Member of: [LANCIA]
|
Quote:
Originally Posted by mafiozzo
la indemanare eram indrumati toti sa privim pe dupa gard.. ca da suntem in romaniaaa
|
Nu a existat nici o metoda de a lasa publicul sa intre pe traseu, din motive de siguranta.
|
|
|
11-10-09, 19:42
|
|
Stage 5
Member of: [LANCIA]
|
Quote:
koko, imi pare rau ca nu am mai ajuns la tine si azi
|
Mie imi pare si mai rau ca ai avut ieri o zi destul de plina de ghinioane. Lasa ca se repara totul si vii pe urma. Cand e gata masinuta, ramane valabila oferta mea.
|
|
11-10-09, 19:56
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by KoKozula
Nu a existat nici o metoda de a lasa publicul sa intre pe traseu, din motive de siguranta.
|
Si normal sa nu va fi lasat sa intrati pe pista daca cumva un idiot se trezea sa mearga pe misloc sa se uite daca vine careva de dupa curba ori unde esti nu ai ce patrunde pe pista exista un spatiu delimitat in care acolo poti face pe clovnu.
|
|
|
11-10-09, 20:22
|
|
Racing Syndicate Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Dolce CST
Ma ... sincer va zic... loganu cu compresor nu mo impresionat deloc la cat il lauda lumea...mai mult mo impresionat golfu turbo G60....
|
da.. 17000euro, golful 1 nu era G60, are un motor 1.5 cu carburator din '76 si a montat o turbina pe el, dar la finala au aparut probleme
|
|
|
|
|