Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-01-09, 09:15   #16
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: CUPA INDRAGOSTITILOR 08.02.2009 KARTODROM CLUJ-NAPOCA

O mai facut alcoolu inca o victima ... dar Vlad te rog, mai gandeste'te odata daca chiar merita sa arunci totul pentru sticla aia de alcool !!! TE ROOOOG!
ZanDer is offline  
Old 26-01-09, 09:58   #17
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Quote:
Originally Posted by ZanDer View Post
O mai facut alcoolu inca o victima ... dar Vlad te rog, mai gandeste'te odata daca chiar merita sa arunci totul pentru sticla aia de alcool !!! TE ROOOOG!
Don't drink and drive...first drink then drive ... N-am bani mah sa vin si masina e stricata si nu am gume si am niste probleme de sanatate ca nu mai vad bine (cred ca de la spirtul sanitar filtrat prin panie) si inca nu mi-or venit piesele si imi intra turbina in protectie la peste 3000 RPM si mi-a cazut frana de motor in baia de ulei + ca sambata seara am rezervata masa in BAMBOO si nu cred ca ma voi trezi...distrati-va voi mah...intreceti-va intre voi...mergeti si faceti antrenamente de pe'acuma sa memorati traseul...nu mai incercati sa il invatati de pe Google Earth...si spune-mi dupa concurs timpii scosi...nu ca m-ar interesa in mod deosebit...doar asa ca sa tinem o evolutie a timpilor de pe cartodrom...poate va va pune pe ganduri si reveniti la HIP-HOP (AUTOLOOOUUUU)...BAFTA !!!

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline  
Old 26-01-09, 14:12   #18
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

eu cred ca autlojii astia nu ti-o vazut bine semnatura

vlade eu zic ca daca ii tii asa cu dezvaluirile ascunse din viata ta, li se face mila si din cotizatia de outlo manjion pun si pentru tine la inscriere...numa de aia sa luati startul impreuna
Piry is offline  
Old 28-01-09, 13:08   #19
Galushca

Stage 2

Member of:
[TIME SQUAD]

Nici eu nu vin...Si ce dor imi era de o bataie la clasa fete ....
Bafta cu antrenamentele!Grija la parapeti
Galushca is offline  
Old 28-01-09, 14:42   #20
vali_cd

Stage 3

vali_cd's Avatar

sa va intreb si eu ceva

a mai organizat dan duma o competitie acum 1 an sau doi, compentitie in care nu participai cu masina personala ci cu un oltcit modificat parca(daca mai imi aduc bine aminte). nu mi-ash forja prea tare masinuta si oricum ea nu prea trage, dar la o competitie unde sunt aceleasi conditii m-ash baga.

nu mai stiu daca era cupa indragostitilor sau alt show, insa va rog pe voi sa imi spuneti daca si cand se mai organiseaza

mersi
Old 28-01-09, 14:52   #21
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

in 2006 in august o fost
o fost si o dacie 1300 si un oltcit :P
acum fiecare vine cu masina lui ca l`am sunat aseara sa`l intreb...ca eu am permisul suspendat si l`am intrebat daca pot sa particip.
zi o zis ca ma cunoaste, ca ma stie, stie ca am permis si alea alea...dar nu se poate ca trebuie sa anexeze copie dupa buletin la dosarul pt acr.
si l`am itnrebat altfel nu ma pot da...apoi nu prea.
si o zis ca nu mai organizeaza cu masini de genul cum o fost dacia si oltcit`ul ca daca primul sare afara distruge amsina...se da al 2-a cu cealalta masina o distruge si pe aia, restul care o platit cu ce se mai dau?
aici era problema ca cred ca la multa lume le-ar fi convenit sa se dea cu masinile alea decat cu a lor
Kent8 is offline  
Old 29-01-09, 22:16   #22
cj58ard

Stage 2

parerea mea este ca sportul asta pe 4 roti merita orice pret(cauciucuri frane ambreiaj etc.) daca esti pasionat si daca te trec fiorii cand mergi cu masina la limita.

pentru cei care vor sa fie ca altii dar nu simt nici o placere sunt deacord cu ei ca nu merita sati strici masina pt cateva ture de pista cu "fluierat de roti"

nu fac aluzie la niciunul de pe forum...vorbesc in general despre unii care se cred pasionati de masini si curse si ei de fapt folosesc masina sa ii duca de la A la B si atat.

repet sa nu credeti ca vorbesc despre cei care chiar aveti proleme si nu puteti participa
cj58ard is offline  
Old 30-01-09, 10:27   #23
vali_cd

Stage 3

vali_cd's Avatar

Quote:
Originally Posted by cj58ard View Post
parerea mea este ca sportul asta pe 4 roti merita orice pret(cauciucuri frane ambreiaj etc.) daca esti pasionat si daca te trec fiorii cand mergi cu masina la limita.

pentru cei care vor sa fie ca altii dar nu simt nici o placere sunt deacord cu ei ca nu merita sati strici masina pt cateva ture de pista cu "fluierat de roti"

nu fac aluzie la niciunul de pe forum...vorbesc in general despre unii care se cred pasionati de masini si curse si ei de fapt folosesc masina sa ii duca de la A la B si atat.

repet sa nu credeti ca vorbesc despre cei care chiar aveti proleme si nu puteti participa
sunt de acord cu tine, insa se vede ca de abia termini sau ai terminat liceul(nu vreau sa te jignesc). dupa ce mai acumulezi putina experienta de viata si ajungi sa intretii o casa vei vedea ca nu e chiar atat de simplu sa arunci banii parintilor pe ambreiaj, pneyri, scaune, telescoape, arcuri, etc....cand iti vin e factura la gaz, rate, tel, curent, intretinere, mai tre sa iti iei si de mancare pe o luna de zile, apar evenimente neprevazute, gen probleme de sanatate, unde tre sa bagi bani in doftori si medicamente, vei vedea ca nu e chiar asa de lejer sa arunci banii in masina.

si inca ceva...ai vazut vre-o data un pilot de raliu respectat care se da cu masina proprie si nu ii curg banii garla? eu nu prea. intr-adevar unii fac sacrificii dar indrumati de alti oameni care i-au remarcat in prealabil, astfel incat sa merite sacrificiul sa isi rupa masina o data de 2 ori. ori insa eu nu vad cine te-ar putea remarca gen cartodrom. acolo nu poti demonstra mare lucru fiindca ai nevoie de o masina mult prea puternica sa accelereze atat de tare incat sa negociezi acul de par cu frana de mana sau sa arati ca poti face franare cu stangul(cunoscatorii stiu la ce ma refer). e intr-adevar un loc unde poti iesi in fata (pentru unii) sau un loc unde te poti distra (pentru altii), insa gropile sunt mult prea multe si prea mari
vali_cd is offline  
Old 30-01-09, 15:01   #24
momo_outlawz

Stage 3

momo_outlawz's Avatar

Quote:
Originally Posted by vali_cd View Post
sunt de acord cu tine, insa se vede ca de abia termini sau ai terminat liceul(nu vreau sa te jignesc). dupa ce mai acumulezi putina experienta de viata si ajungi sa intretii o casa vei vedea ca nu e chiar atat de simplu sa arunci banii parintilor pe ambreiaj, pneyri, scaune, telescoape, arcuri, etc....cand iti vin e factura la gaz, rate, tel, curent, intretinere, mai tre sa iti iei si de mancare pe o luna de zile, apar evenimente neprevazute, gen probleme de sanatate, unde tre sa bagi bani in doftori si medicamente, vei vedea ca nu e chiar asa de lejer sa arunci banii in masina.

si inca ceva...ai vazut vre-o data un pilot de raliu respectat care se da cu masina proprie si nu ii curg banii garla? eu nu prea. intr-adevar unii fac sacrificii dar indrumati de alti oameni care i-au remarcat in prealabil, astfel incat sa merite sacrificiul sa isi rupa masina o data de 2 ori. ori insa eu nu vad cine te-ar putea remarca gen cartodrom. acolo nu poti demonstra mare lucru fiindca ai nevoie de o masina mult prea puternica sa accelereze atat de tare incat sa negociezi acul de par cu frana de mana sau sa arati ca poti face franare cu stangul(cunoscatorii stiu la ce ma refer). e intr-adevar un loc unde poti iesi in fata (pentru unii) sau un loc unde te poti distra (pentru altii), insa gropile sunt mult prea multe si prea mari

Ce-mi place de tine.... Tu intretzii o casa, cheltuieli, mancare etc...... dar totusi itzi dau parintii bani sa bagi in masina.
momo_outlawz is offline  
Old 30-01-09, 16:37   #25
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:

unde-s gropi? pista e chiar f buna nu exista nici o groapa pe traseu
DaNuTzU' is offline  
Old 30-01-09, 19:34   #26
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Quote:
si inca ceva...ai vazut vre-o data un pilot de raliu respectat care se da cu masina proprie si nu ii curg banii garla? eu nu prea. intr-adevar unii fac sacrificii dar indrumati de alti oameni care i-au remarcat in prealabil, astfel incat sa merite sacrificiul sa isi rupa masina o data de 2 ori. ori insa eu nu vad cine te-ar putea remarca gen cartodrom.
Prea multi din pacate se dau cu masinile lor proprii in campionat fara a le curge banii garla...
sfigmo is offline  
Old 31-01-09, 00:10   #27
cj58ard

Stage 2

am eu 19 ani da locuiesc cu prietenamea de ceva vreme si lucrez de 3 ani la En Vogue....imi permit sa ma intretin fara "banii parintilor"
oki...asta nu-i o problema...
si in privinta experientei ai dreptate...n-am experienta...dar la memorialul laurentiu moldovan am facut o figura frumoasa avand in vedere ca is incepator si am logan...am scos timp bun.

nu are rost sa povestim chestii deastea...mai bine vorbim la general....nu despre o persoana in parte
cj58ard is offline  
Old 31-01-09, 02:14   #28
UnuFain

Stage 5

UnuFain's Avatar

unde e kartodromul?
UnuFain is offline  
Old 31-01-09, 09:55   #29
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

in capat la gheorgheni.
cum vi din turda, cobori feleacul pana ajungi la biserica (este una in constructie) apoi faci dreapta si mergi pe drum pana unde vezi ca ii capatul luniei de troleu numarul 3...apoi intrebi si`ti arata careva drumul...dar daca ai ajuns la capat se vede...
bafta
Kent8 is offline  
Old 31-01-09, 13:53   #30
HardWorker

Stage 5

HardWorker's Avatar

cele mai avizate explicatii)
HardWorker is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -