Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica
Punem de un amical vineri seara ? Achim astept un raspuns in seara asta daca se poate ca maine sa fac rezervare pentru teren ( Daimon Club - Polivalenta )
- jucam cu o singura conditie .. blazey sa fie atacant
- 5 vs. 5 zic ca e cel mai bine ca sa nu ne aglomeram pe teren
- putetzi face si 2 echipe daca avetzi oameni
Punem de un amical vineri seara ? Achim astept un raspuns in seara asta daca se poate ca maine sa fac rezervare pentru teren ( Daimon Club - Polivalenta )
- jucam cu o singura conditie .. blazey sa fie atacant
- 5 vs. 5 zic ca e cel mai bine ca sa nu ne aglomeram pe teren
- putetzi face si 2 echipe daca avetzi oameni
Pai noi se pare ca o sa ne strangem de 2 echipe dupa cum am vb cu oameni ...
Jucam 3 echipe eventual cu castigator la masa
Dar ideea este sa jucam ca ar fi timpul sa ne miscam ca a venit vara peste noi ...
deci Xel'Naga si GGD sigur o sa fim ... daca mai este mai pot incerca sa aduc niste FRIENDS care sunt amatori de fotbal ... dar sa stim sigur daca ramane pentru 23:00 sau NU
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica
AM REZERVAT TERENUL PENTRU MAINE ( VINERI - 11.05.2007 ) LA ORA 23.00 TIMP DE 60 MINUTE ( PANA LA 00.00 )
DACA NU REUSIM SA FORMAM 2 ECHIPE ( UNA 4SS SI UNA DS ) NE COMPLETAM UNII PE ALTII SI FACEM UN AMICAL LA CATERINCA !!
DECI MAINE - VINERI 11.05.2007 ORA 23.00 NE VEDEM IN PARCARE LA SALA POLIVATENA SA MERGEM LA FOTBAL!!
AM REZERVAT TERENUL PENTRU MAINE ( VINERI - 11.05.2007 ) LA ORA 23.00 TIMP DE 60 MINUTE ( PANA LA 00.00 )
DACA NU REUSIM SA FORMAM 2 ECHIPE ( UNA 4SS SI UNA DS ) NE COMPLETAM UNII PE ALTII SI FACEM UN AMICAL LA CATERINCA !!
DECI MAINE - VINERI 11.05.2007 ORA 23.00 NE VEDEM IN PARCARE LA SALA POLIVATENA SA MERGEM LA FOTBAL!!
ok serifule ... am confirmat pentru maine seara la trosbal