![]() |
4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica
Punem de un amical vineri seara ? Achim astept un raspuns in seara asta daca se poate ca maine sa fac rezervare pentru teren ( Daimon Club - Polivalenta ) - jucam cu o singura conditie .. blazey sa fie atacant :D - 5 vs. 5 zic ca e cel mai bine ca sa nu ne aglomeram pe teren - putetzi face si 2 echipe daca avetzi oameni |
Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica
Quote:
Jucam 3 echipe eventual cu castigator la masa :twisted: :rolleyes2 Dar ideea este sa jucam ca ar fi timpul sa ne miscam ca a venit vara peste noi ... :oops: :lol: :rolleyes2 |
Eu ma bag garantat, si sunt sigur ca la fel si BEU, Alecs si Cata4 ;) Deci avem echipa ca si formata... cu putin noroc poate strangem chiar de doua :p
@BlowWind: da' d c vrei ca Blazey sa fie atacant!? :D |
Quote:
|
Quote:
AVEM O MICA PROBLEMA...TERENUL ESTE LIBER VINERI DE LA ORA 23.00 DOAR PENTRU 1 ORA ... CE FACEM ?:D |
ii batem p'aia cu terenu` :)
|
Eu ma bag sigur, Vineri pe la 10 este perfect!
Dar sa nu fim mai mult de 3 echipe!!!!!!! Hai AlecsM ce zici????? |
deci Xel'Naga si GGD sigur o sa fim ... daca mai este mai pot incerca sa aduc niste FRIENDS care sunt amatori de fotbal ... dar sa stim sigur daca ramane pentru 23:00 sau NU :rolleyes2 :twisted: :lol:
|
AM REZERVAT TERENUL PENTRU MAINE ( VINERI - 11.05.2007 ) LA ORA 23.00 TIMP DE 60 MINUTE ( PANA LA 00.00 )
DACA NU REUSIM SA FORMAM 2 ECHIPE ( UNA 4SS SI UNA DS ) NE COMPLETAM UNII PE ALTII SI FACEM UN AMICAL LA CATERINCA !! DECI MAINE - VINERI 11.05.2007 ORA 23.00 NE VEDEM IN PARCARE LA SALA POLIVATENA SA MERGEM LA FOTBAL!! |
Quote:
|
AM UITAT SA ZIC
NE COSTA 1.000.000 TERENUL...IN FUNCTIE DE CATI VOM FI IMPARTIM SUMA FRATESTE!! |
Nu este cam putzin 60min????
Eu zic ca mergea sa luam 2ore si noi sunt comvins ca o sa ne strangem o echipa!!!! |
Quote:
|
eh pt inceput e bine si 1h... sa noteze toata lumea ca maine la 23 e terenu rezervat ;)
|
Eu sunt sigur prezent
Asa ca ne vedem akolo |
All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2025 4Tuning