Quote:
Originally Posted by johnny325
in seara asta i-am furat masina lui hyena si am adus-o la mine in parcare 
acum brigada de ursi s-a mai marit
ps:hyena stai linistit ca o fac masina de familie 
|
f bn! sa ai parte de ea, si sa o tii in familie sperand k vei face la ea cel putin 50% din cat a facut hyena!
k un sfat pt cei care isi tot schimba masinile k pe ciorapi: ursul este o masina care inseamna istorie, iubire, pasiune, admiratie, respect.... haideti sa-l pastram asa nu sa-l transformam intr-un obiect de schimb! opritiva domnilor la o masina si aratati k stiti ce sa faceti cu o masina, k aveti gust, bun simt si respect pt un fier . aratati k puteti sa iubiti si un obiect nu numai un suflet. aratati k sunteti in stare sa continuati istoria e30 si in anul 2010 asa cum ne arata cei din germania pe care ii consider adevaratii pasionati de e30. nu noi cei din romania care schimbam ursii k pe sosete....
aratati k suntem si noi in stare sa readucem la viata un e30. imi pare extrem de rau k in momentul in care mi-am luat ursul meu nu am avut un aparat foto sau un tel cu camera k sa va arat cum arata MM-02-JAC in momentul in care l-am achizitionat. k sa va faceti o idee... canditi-va la o dacie 1300 de prin 1972-1973 care de 10 ani nu s-a mai miscat din parcare. cam asa arata masina mea.
aratati k aveti o pasiune aratati k aveti gust, aratati k sunteti in stare!!!!!!!!!