03-06-09, 09:16
|
|
VW Driver
Stage 3
Member of: [VW]
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
ce se aude despre evenimentul din acest weekend de la Romexpo??? care, cum si cu ce mergem???
|
|
|
03-06-09, 11:12
|
|
Inferno Motorsport Member
 Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport]
|
asteptam sa ne zica Bogdy daca vom participa la Expo
|
|
|
03-06-09, 14:16
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Bogdy nu vrea niste roti  ??? MOMO
|
|
|
03-06-09, 14:57
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by BGY_Bogdy
@GOP scz am dat sa raspund si s-a inchis telefonul numai aveam baterie scz!
@All vad ca lumea este imprastiata o sa ma dau mort pt un timp unii s-au vandut pe o pereche nuci ! haidi nu ma cautati ca numai raspund va poop GOP-ule vb fratzica :*
|
 Nu stiu la cine te referi, simt o usoara aluzie... Ciudat comportament...
|
|
|
03-06-09, 15:05
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Lucian_GXZ
 Nu stiu la cine te referi, simt o usoara aluzie... Ciudat comportament... 
|
Mda e treaba lui cui răspunde şi cui nu....sau ce vrea să facă pe viitor,  !
|
|
|
03-06-09, 16:01
|
|
 Stage 5
|
parerea mea este k toti suntem oameni maturi, cu destule pasiuni. ar trebui sa incetati cu injectiile astea si sa punem umarul toti sa facem ceva.
pentru fiecare, pe primul loc este familia, apoi prietena, apoi serviciul si apoi clubul.
nu este obligatoriu sa ne vedem toti in fiecare seara sau in fiecare vineri sau sambata. si nu va trage nimeni de urechi daca nu veniti.
si inca un lucru....nu mai fiti asa de copii. ati trecut de mult de vremea pubertatii. incercati sa ganditi si sa va exprimati mai matur. incercati sa scapati de cosurile alea care v-au mai ramas sau v-au mai aparut pe fata!!!!!!!
|
03-06-09, 16:02
|
|
AirRide Lover
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [SKODA] [4Rally] [Competitor CNCA] [STREETMANIACS] [AUDI]
|
putem sa nu mai discutam astea aici "pliz" fulimigi astea ? ;  multumesc anticipat
|
|
|
03-06-09, 16:05
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cozo
parerea mea este k toti suntem oameni maturi, cu destule pasiuni. ar trebui sa incetati cu injectiile astea si sa punem umarul toti sa facem ceva.
pentru fiecare, pe primul loc este familia, apoi prietena, apoi serviciul si apoi clubul.
nu este obligatoriu sa ne vedem toti in fiecare seara sau in fiecare vineri sau sambata. si nu va trage nimeni de urechi daca nu veniti.
si inca un lucru....nu mai fiti asa de copii. ati trecut de mult de vremea pubertatii. incercati sa ganditi si sa va exprimati mai matur. incercati sa scapati de cosurile alea care v-au mai ramas sau v-au mai aparut pe fata!!!!!!!
|
Este un forum şi de aceea există pt a ne spune şi noi părerea personală  , cu toate că nu contează , "că am coşuri" cum zic unii pe aici  !
|
|
|
03-06-09, 16:08
|
|
 Stage 5
|
exagerezi deja robynet...faceti gluma asta odata la cateva zile , nu la cateva ore
Sorin JAC are dreptate....unii evolueaza , altii nu prea
Acum dupa ce se va incheia TIBCO, propun sa ne intelegem la o zi in care vor putea venii toti membrii IMS Buc si sa avem o mica sedinta ( nu de alta , dar nu strica niciodata o mica sedinta)
Noroc la toata lumea
|
|
|
03-06-09, 16:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Este un forum şi de aceea există pt a ne spune şi noi părerea personală  , cu toate că nu contează , "că am coşuri" cum zic unii pe aici  !
|
eu nu m-am referit la nimeni in particular ci doar am generalizat. ai dreptate! este un forum si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. dar, in acelasi timp, trebuie sa si gandeasca matur si sa fie constient ca ceea ce a scris el/ea pe forum este perceput ca ceea ce a vrut el sa se inteleaga. tine minte! tonul face muzica!!!!!
daca intonezi gresit...esti inteles gresit!
tocmai de aceea si ies atatea discutii si certuri care nu-si au rostul si care se rezolva cand se intilnesc persoanele fata in fata.
|
|
|
03-06-09, 16:21
|
|
 Stage 5
|
Pitic vreau sa vb si eu cu tine , cand intri pe mess buzz me te rog ... k sa nu imi saritzi in cap vreau sa vb cu el de drift`uri si asa mai departe ...
Quote:
eu nu m-am referit la nimeni in particular ci doar am generalizat. ai dreptate! este un forum si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. dar, in acelasi timp, trebuie sa si gandeasca matur si sa fie constient ca ceea ce a scris el/ea pe forum este perceput ca ceea ce a vrut el sa se inteleaga. tine minte! tonul face muzica!!!!!
daca intonezi gresit...esti inteles gresit!
tocmai de aceea si ies atatea discutii si certuri care nu-si au rostul si care se rezolva cand se intilnesc persoanele fata in fata.
|
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
|
Prezenta si mentalitatea asta daca era in club acum vreo 2 ani se ajungea departe nici acum nu e tarziu .Tot respectul
|
|
|
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
03-06-09, 16:27
|
|
AirRide Lover
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [SKODA] [4Rally] [Competitor CNCA] [STREETMANIACS] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by daffy duck™
exagerezi deja robynet...faceti gluma asta odata la cateva zile , nu la cateva ore
Sorin JAC are dreptate....unii evolueaza , altii nu prea
Acum dupa ce se va incheia TIBCO, propun sa ne intelegem la o zi in care vor putea venii toti membrii IMS Buc si sa avem o mica sedinta ( nu de alta , dar nu strica niciodata o mica sedinta)
Noroc la toata lumea
|
s`a anuntat ceva de TIBCO ceva pe aici sau pe sectiunea clubului ... eu nu vad domnul moderator care nu am voie sa sting scandaluri aiurea ....
|
|
|
03-06-09, 16:27
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GopPo
|
DAFFY eşti moderator şterge ultima pagină TE ROG EU FRUMOS !
Last edited by daffy duck™; 03-06-09 at 16:34.
|
|
|
|
|