26-06-07, 01:35
|
|
|
Toyota Driver
Stage 3
Member of: [Toyota]
|
Ford vinde Volvo
mda...asta e zvonul care cam circula in ultimul timp. Ford are probleme financiare (de...e greu cand te bat japonezii undeva si in mod regulat), asa ca s-au hotarat sa-si redeseneze strategia de piata. Partea si mai proasta e ca singurul cumparator de pe lumea asta pe care l-au gasit e tocmai BMW! Acuma, ce sa zic, daca-i cumpara astia da-i lasa in pace, tot e bine. Numai sa nu se intample cum am mai vazut noi (gen LandRover)!
|
|
|
02-07-07, 21:49
|
|
 Stage 5
|
Re: Ford vinde Volvo
cineva mi-a spus, ca se poate sa fie cumparat de Volvo Trucks....oare sa fie zvonul adevarat?
|
|
|
07-07-07, 09:38
|
|
|
Toyota Driver
Stage 3
Member of: [Toyota]
|
Cred ca a zis-o la mishto.
off-topic:
Renault mai are 20% din Volvo Trucks?
Ford da marea lovitura: cumpara Automobile Craiova
|
|
|
12-07-07, 18:50
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by rotuning
off-topic:
|
Eu shtiu ca Volvo Trucks detine mai multzi constructori de Truck-uri printre care shi Renault
|
|
|
12-07-07, 18:54
|
|
 Stage 4
|
Quote:
|
Volvo Group also owns the following truck makes, Renault Trucks, Mack Trucks & UD Trucks.
|
Deci am avut dreptate
|
|
|
16-11-07, 05:31
|
|
Stage 3
|
am si eu o intrebare.vreau si eu nr.de tel.sau adresa unui diler de piese pt.volvo.multumesc mult.
|
|
|
22-11-07, 08:53
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
BUEEEEEEEY!
Nu vreau ca BMW sa cumpere Volvo! ... Mai bine cu Ford!
Eu am mers cu Volvo si in trecut si pot spune ca sunt cel mai incantat de Marca asta! Stie sa puna caii pe sosea ... BMW nu stie! 
De cad te asezi la volanul unui Volvo simti ca iti vin toate la mana, nu obosesti, chiar dupa un drum foarte lung, moatoare mari, consum rezonabil, siguranta, niste cutii de viteze PREA misto!.
In schimb nu m-am dat cu A8, care ar fi singura obtiune, daca mi-as schimba masina (3.3tdi quattro)
De ce as schimba Volvo?! ... SIGURA chestie pentru care as schimba masina e ca nu are 4X$ sau spate! TRAGE FATA si mie imi place sa merg destul de impulsiv!
In concluzie:
VA ROOOOOOOOOOOOG, nu BMW!
|
|
|
22-11-07, 09:23
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
mda...asta e zvonul care cam circula in ultimul timp. Ford are probleme financiare (de...e greu cand te bat japonezii undeva si in mod regulat), asa ca s-au hotarat sa-si redeseneze strategia de piata. Partea si mai proasta e ca singurul cumparator de pe lumea asta pe care l-au gasit e tocmai BMW! Acuma, ce sa zic, daca-i cumpara astia da-i lasa in pace, tot e bine. Numai sa nu se intample cum am mai vazut noi (gen LandRover)!
|
titlul e asa : "Ford vinde volvo "
Quote:
off-topic:
Ford da marea lovitura: cumpara Automobile Craiova
|
Quote:
Originally Posted by nk_12321
Eu shtiu ca Volvo Trucks detine mai multzi constructori de Truck-uri printre care shi Renault
|
cine sa va inteleaga? renault detine volvo, sau volvo detine renault?
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by U R S U
BUEEEEEEEY!
Nu vreau ca BMW sa cumpere Volvo! ... Mai bine cu Ford!
Eu am mers cu Volvo si in trecut si pot spune ca sunt cel mai incantat de Marca asta! Stie sa puna caii pe sosea ... BMW nu stie! 
De cad te asezi la volanul unui Volvo simti ca iti vin toate la mana, nu obosesti, chiar dupa un drum foarte lung, moatoare mari, consum rezonabil, siguranta, niste cutii de viteze PREA misto!.
In schimb nu m-am dat cu A8, care ar fi singura obtiune, daca mi-as schimba masina (3.3tdi quattro)
De ce as schimba Volvo?! ... SIGURA chestie pentru care as schimba masina e ca nu are 4X$ sau spate! TRAGE FATA si mie imi place sa merg destul de impulsiv!
In concluzie:
VA ROOOOOOOOOOOOG, nu BMW!
|
primul de sus zice ca ford va fi cumparat de bmw ( desi titlul zice ca ford va vinde volvo  ) , iar ultimul se oftica.. de ce sa cumpere bmw volvo?? .. nu stiu de unde si pana unde ati scos toate perlele astea dar ma amuz rau
|
|
|
22-11-07, 14:12
|
|
 Stage 5
|
Ford nu mai vinde VOLVO
Quote:
Ford: "Nu vindem Volvo!"
Joi, 08.11.2007
Daca pana acum se discuta doar prin zvonuri, de azi e sigur. Ford nu va vinde Volvo. Cel putin nu in viitorul foarte apropiat.
de Mircea Mester
Dupa cateva luni in care vanzarea Volvo de catre grupul Ford parea o solutie buna pentru iesirea din criza a concernului american, seful Ford anunta decizia Administratiei: "Nu vindem Volvo!"
Alan Mulally, CEO-ul Ford, spune ca decizia a fost luata dupa o perioada de analiza strategica a brandului suedez: "Planurile noastre actuale nu implica vanzarea Volvo ci imbunatatirea structurii de costuri si a pozitionarii brandului. Cred ca se pot face lucruri mult mai bune decat se fac astazi". Totusi, o eventuala vanzare nu este exclusa de Mulally, chiar daca aceasta ar veni peste ceva vreme: "Ford va continua sa revizuiasca continuu portofoliul brandurilor", spune seful companiei.
In alta ordine de idei, a fost confirmat faptul ca principalul grup interesat de cumpararea Jaguar si Land Rover este Tata, compania indiana al carei sef se afla si in Consiliul de Administratie al Grupului Fiat.
|
http://www.**************/stiri/ford-...olvo-7597.html
http://www.questmedia.ro/articole/10...zia_Volvo.html
http://www.cotidianul.ro/index.php?i...ash=16aa84ce69
|
|
|
22-11-07, 14:58
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
a deci Ford nu mai vinde Volvo !  hai ca-i funny rau
|
|
|
13-12-07, 18:19
|
|
 Stage 4
|
in concluzie ce se intampla? ? ? ? ? ? ? ?... m-ati bagat in ceata ...
|
|
|
|
|