Buna,Volvo 850 mi-a placut dintotdeauna,inca de cand eram mic copil,aveam vreo 16 ani cand am vazut pe langa centrul Timisoarei unul parcat,si mi s-a parut o masina sigura si frumoasa cu stergatoare la faruri,etc,vreau sa spun foarte dotat pentru acele timpuri.Ca si kit exterior te sfatuiesc un kit aerodinamic ce il detine Volvo 850 **R**,este foarte placut optic,are de serie niste spoilere mai late ,eleron,vine de serie cu o suspensie joasa,etc.,dar cred ca se gaseste foarte greu,pentru ca sunt pe cale de disparitie.Chiar eram foarte aproape de a achizitiona unul,ma refer la versiunea **R**,dar pe cutie automata cu 240 de cai,iar manualul pe aceasta versiune da 250 de cai,si mi s-a recomandat de pe Club Volvo Spania (niste useri de acolo),ca sa nu o cumpar caci cutia automata pe acest model **R**,este foarte fragila,imi recomandau cutia manuala.Si astazi ,inca ma caiesc ca nu am cumparat-o,pentru ca de fapt eu nu vroiam sa scot mustarul din acel motor,vroiam sa merg cu acea masina savurand modest performantele pe care le avea,era full pe culoare verde,totul electric,am prbat-o,si turbo-ul facea minuni.Aici in spania,850-urile T5 de 225 CV si R-urile de 250 CV,sunt foarte apreciate,cea mai cautata versiune si mai scumpa la ora actuala aici este R-ul pe culoare galbena,o numesc **budinca**,poate sa ajunga si la 8000 de euro.Avem o budinca in club de 350 de CV foarte gustoasa hehehe.Asa ca bafta,daca gasesti ceva accesorii exterior interior de R sau chair T5,ai schmba mult imaginea masinii,dar trebuie sa te zbati putin,cum spuneam sunt pe cale de disparitie.Salutari si savureaza masinuta,ah si inca o chestie>esti sigur ca consuma 8%???
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1277885562
3 natillas.jpg