In caz ca nu stiai masina lu omu a aparut in in revista Cox, dar cu ce suntem noi vinovati ca tu nu citesti revistele de specialitate. Mai documenteazate si apoi mai vb.
Felicitari pt masina. E foarte frumoasa. Parerea mea e ca ar trebui sa-ti pui folia inapoi pe geamuri.
lol...am zis eu ca esti sau sunteti vinovati cu ceva?chiar era nevoie de post?puteai spune pur si simplu ca a aparut in revista cox si e facuta de un fotograf al revistei...
Multumesc pentru aprecieri , pozele au fost facute de un fotograf de la cox ; cu folia e mai complicat de cand cu puncte la carnet , daca o sa gasesc sa le ionizez ar fi altceva , pana atunci ramane asa .
Multumesc pentru aprecieri , pozele au fost facute de un fotograf de la cox ; cu folia e mai complicat de cand cu puncte la carnet , daca o sa gasesc sa le ionizez ar fi altceva , pana atunci ramane asa .
La Pitesti se ionizeaza geamuri. Cat de inchise vrei asa ti le fac aia.
doamne cum poate sa arate masina.....impecabila...superba....ma bucur k si eu am facut alegerea sa iau un s40....doar k al meu e diesel....dar VOLVO :X
tine-o tot aja...bv arata super masina