Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Drift Section - Sideways Action

Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc.

Reply

Thread Tools
Old 28-06-08, 19:32   #1
.JIN.

Stock

Default Drift in Romania

Ce credeti ?? Va deveni driftu un "sport" oficial in Romania? Mi-ar placea sa vad Skylineuri si Silvias pe strada , ca m-am saturat de atatea masini europene .
Macar sa avem si noi un championship pt toti iubitorii de DRIFT amatori si pro.
.JIN. is offline   Reply With Quote
Old 28-06-08, 20:17   #2
2fast4u_DK

Stage 5

2fast4u_DK's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[RENAULT]
Default Re: Drift in Romania

Cine stie...ar fi prea tare sa existe asa ceva dar deocamdata nici macar pista de drag nu este ....poate vor fi amandoua in viitor..sa speram
2fast4u_DK is offline   Reply With Quote
Old 02-07-08, 19:53   #3
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by .JIN. View Post
Ce credeti ?? Va deveni driftu un "sport" oficial in Romania? Mi-ar placea sa vad Skylineuri si Silvias pe strada , ca m-am saturat de atatea masini europene .

la taxele care le au nu cred ca sa v-a intampla foarte curand.
plus ca popularitatea masinilor japoneze nu este mare in Romania din pacate.
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 08-07-08, 03:02   #4
Razvan-CT

Stage 5

Quote:
Originally Posted by .JIN. View Post
dar tu nu stii sa scrii in romana?? la 10 cuvinte in romana trebuie sa bagi si unu in engleza???

si referitor la intrebarea ta... poate va lua si la noi driftul amploare.. dar asta cand vom avea un circuit ceva.. pe care sa se desfasoare lumea in voie.. fara sa le fie frica .. ca la un momendat poate sare vreun tampit din public in fata masinii..
Razvan-CT is offline   Reply With Quote
Old 08-07-08, 21:18   #5
Hexer

Stage 5

Hexer's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Razvan-CT View Post
dar tu nu stii sa scrii in romana?? la 10 cuvinte in romana trebuie sa bagi si unu in engleza???

si referitor la intrebarea ta... poate va lua si la noi driftul amploare.. dar asta cand vom avea un circuit ceva.. pe care sa se desfasoare lumea in voie.. fara sa le fie frica .. ca la un momendat poate sare vreun tampit din public in fata masinii..
Circuit....nu neaparat, o parcare care nu are denivalari si gata, cum era acum la bucuresti (cel putin dupa video).
Problema mai mare este ca pana ce nu stiu soveri sa mearga cu masinile sunt periculoasa petnru public si nu numai...sa vazut de numeroase ori la campionate din japonia la amatori...
Lana ce nu stiu sa stapaneasca masina in timpul driftului la viteze relativ mari de geaba pui pe o pista, acolo n-au unde sa alunece...si lovesc jantele, rastoarna masini si tot feluri de prostii. Drdiftul e mult periculos pe un circuit decat la o parcare sau un teren mai mare asfaltat.

Inca in romania nu se poate face pro si amatori...ca sunt prea putini si majoritatea ... are de invatat. Sunt 2-3 baeti mai buni dar pe ei nu se poate cladi un intreg campionat, can sunt 7-8 baieti cu masini...cat de cat pentur drift, si nu e mila de masina, se poate incepe...presupun ca la anul...eventula peste 2 ani o sa fie un campionat cat de cat serios, unde masininile chear fac drift si nu durn sau freestyle.
Hexer is offline   Reply With Quote
Old 08-07-08, 22:04   #6
Dany.bilan628
VW Driver

Stage 5

Dany.bilan628's Avatar

Member of:
[4Rally]
[VW]
[Toyota]

treaba e inceputa...doar sa fie pasionati si cu siguranta va deveni sport. Treaba e inceputa,conteza cum o sa continuam
Dany.bilan628 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-09, 12:29   #7
gonzy_et

Stage 5

gonzy_et's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hexer View Post
Circuit....nu neaparat, o parcare care nu are denivalari si gata, cum era acum la bucuresti (cel putin dupa video).
Problema mai mare este ca pana ce nu stiu soveri sa mearga cu masinile sunt periculoasa petnru public si nu numai...sa vazut de numeroase ori la campionate din japonia la amatori...
Lana ce nu stiu sa stapaneasca masina in timpul driftului la viteze relativ mari de geaba pui pe o pista, acolo n-au unde sa alunece...si lovesc jantele, rastoarna masini si tot feluri de prostii. Drdiftul e mult periculos pe un circuit decat la o parcare sau un teren mai mare asfaltat.

Inca in romania nu se poate face pro si amatori...ca sunt prea putini si majoritatea ... are de invatat. Sunt 2-3 baeti mai buni dar pe ei nu se poate cladi un intreg campionat, can sunt 7-8 baieti cu masini...cat de cat pentur drift, si nu e mila de masina, se poate incepe...presupun ca la anul...eventula peste 2 ani o sa fie un campionat cat de cat serios, unde masininile chear fac drift si nu durn sau freestyle.
In legaturi cu c spui mai sus k poate la anul se va face un campionat de drift la noi vreu sa stiu mai mult pune material documentar sa vedem daca e adevarat
gonzy_et is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -