Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Drift Section - Sideways Action

Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc.

Reply

Thread Tools
Old 06-01-11, 20:48   #1
Disclaimer

Stage 2

Disclaimer's Avatar

Arrow miata mx5

Salut! Poate sa spuna cineva dc mazda miata mx5 nu e buna de drift? are tractiune spate, 2L motor(pe la 170 de cai aspirat normal) si cred eu suficient de usoara fara sa umbli la ea, Weight distribution (front/rear) 52/48 (care poate fi cu ceva modificari pusa la 50 / 50, si 940 de kg greutate.
Disclaimer is offline   Reply With Quote
Old 06-01-11, 20:49   #2
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: miata mx5

Cine a zis ca nu e buna de drift?
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 06-01-11, 21:36   #3
Disclaimer

Stage 2

Disclaimer's Avatar

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Cine a zis ca nu e buna de drift?
pai nu vad pe nimeni sa aibe si nici sa se vorbeasca, am puns intrebarea nu din punctul de vedere a negarii cuiva, doar vroiam sa stiu daca si ar merita banii in comparatie cu altele ca de exemplu ursu, pisica, s14, s13....etc
Disclaimer is offline   Reply With Quote
Old 06-01-11, 21:39   #4
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Disclaimer View Post
pai nu vad pe nimeni sa aibe si nici sa se vorbeasca, am puns intrebarea nu din punctul de vedere a negarii cuiva, doar vroiam sa stiu daca si ar merita banii in comparatie cu altele ca de exemplu ursu, pisica, s14, s13....etc
check again nu teai uitat unde trebuie ) avem o badass gal' pe forum cu o mia
Old 09-01-11, 18:09   #5
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Disclaimer View Post
Salut! Poate sa spuna cineva dc mazda miata mx5 nu e buna de drift? are tractiune spate, 2L motor(pe la 170 de cai aspirat normal) si cred eu suficient de usoara fara sa umbli la ea, Weight distribution (front/rear) 52/48 (care poate fi cu ceva modificari pusa la 50 / 50, si 940 de kg greutate.

ca sa te dai cat de cat cu ea in siguranta, orice om stie de importanta unui roll-cage. mai ales ca nu te primeste nimeni la competitii fara.
ia studiaza umpic habitaclul mx5-ului si o sa iti raspunzi singur la intrebare.

spre exemplu ...in koe nu te lasa cu cabrio, decat daca ai hardtop intarit, rollcage etc.

If you gotta go down...GO LOUD!
GO STRONG!
GO PROUD!
GO ON!
GO HARD OR GO HOME!
Bong is offline   Reply With Quote
Old 10-01-11, 19:17   #6
Tony626

Stage 5

Tony626's Avatar

Member of:
[Nissan]
[MERCEDES]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Bong View Post
ca sa te dai cat de cat cu ea in siguranta, orice om stie de importanta unui roll-cage. mai ales ca nu te primeste nimeni la competitii fara.
ia studiaza umpic habitaclul mx5-ului si o sa iti raspunzi singur la intrebare.

spre exemplu ...in koe nu te lasa cu cabrio, decat daca ai hardtop intarit, rollcage etc.
Gresit,ia mai documenteazate,sau cel putin participa la etapele din campionatul intern si ai sa te convingi,sant destui care se dau fara rollcage,Pinky se da cu o Miata MX5 cabrio si nu are rollcage,daca erai in noemrie la Suceava stiai ,sau la Cluj la KOE,Ciuli s-a dat vreo trei etape fara rollcage,asa ca fii convins ca daca ai o masina performanta si ajungi sa te dai in KOE ,la anu,o sa ai si rollcage,eu sant convins.
Vorba unui mare VRAJITOR DE sr-URI
"cand i dai ,trebe sa-ti fie frica in masina-asa trebe sa mearga "
Si credema ca de bunavoie si nesilit de nici un regulament iti pui singur rollcage.
Tony626 is offline   Reply With Quote
Old 15-01-11, 23:25   #7
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]

Multumesc de invitatie. Daca aveam timp si bani sa imi fac o masina calumea de drift sigur o faceam. Pana una-alta: stai linistit...ca sunt documentat. Campionatul intern nu obliga existenta unui roll-cage, intrucat este intr-un stadiu incipient (campionatul), si inca permite lipsa lui pentru a incuraja piloti amatori sa participe, in ideea de a deveni si acestia pro. Eu unul cred ca o sa mai tina maxim 2-3 sezoane asa, dupa care o sa fie si la noi obligatorii...daca campionatul creste in continuare.

Cat despre KOE: "17. Roll cage

Roll cage are mandatory. Well known brand are advised like OMP, overall security check of the roll cage will be done at tech inspection. 1 wildcard to enter race can be given in case of issue at first time inspection of the year, meaning you can only enter 1 round without roll cage."
de aici am citat:
http://www.kingofeurope.net/2010/ind...id=8&Itemid=49

inca o chestie: "16. Soft Top

Soft Top vehicle (Convertible) must have a solid hard top."

Am scris post-ul anterior in cunostiinta de cauza...nu asa de nebun.Desi nu am o masina de drift, drept urmare nu particip, sunt pasionat de tot ce inseamna motor-sport, in consecinta sunt destul de documentat in domeniu.

Last edited by Bong; 15-01-11 at 23:27.
Old 17-01-11, 12:18   #8
Tony626

Stage 5

Tony626's Avatar

Member of:
[Nissan]
[MERCEDES]
[PARTICIPANT CURSE]

Esti atat de documentat cu copy paste incat tu singur te contrazici.
Bravo,asa faci performanta.
Old 17-01-11, 23:06   #9
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Tony626 View Post

Esti atat de documentat cu copy paste incat tu singur te contrazici.
Bravo,asa faci performanta.

Ti-a trecut prin cap ca poate inainte sa dau copy si apoi paste stiam de unde sa dau?

Ti-a trecut, de asemenea, prin cap ca poate POATE...eu cu creierasul meu nu consider campionatul intern o competitie serioasa? O fi din lipsa de fonduri, din lipsa de mediatizare, de interes...de piste. Daca te duci la japonez si ii zici de circuit de drift facut in parcare la romexpo sau la real..si ca ala e campionatul nostru...rade si cu partea dorsala de noi.
Pur si simplu eu consider ca pana nu o sa avem macar UN CIRCUIT nu o sa putem sa discutam de un campionat de drift serios in Romanica.

Luand in calcul cele scrise mai sus...consider ca nu m-am contrazis.

Sugerez sa terminam cu acest offtopic pentru ca nu e deloc constructiv, si mai e si....offtopic

Last edited by Bong; 17-01-11 at 23:33.
Old 18-01-11, 02:19   #10
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

taci frate...ai facut acu alt ef patru la nfs si ne scrii noua impresii. N'o sa rada NIMENI din lumea driftului de tine pentru ca este impotriva naturii cum ar veni. Driftul se face ORIUNDE, ORICUM, ORICAT!! Daca parcari avem, bun si atat, nu o sa rada nimeni, defapt doar prostii.

NUmai bine
Old 18-01-11, 17:50   #11
Tony626

Stage 5

Tony626's Avatar

Member of:
[Nissan]
[MERCEDES]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Ti-a trecut prin cap ca poate inainte sa dau copy si apoi paste stiam de unde sa dau?

Ti-a trecut, de asemenea, prin cap ca poate POATE...eu cu creierasul meu nu consider campionatul intern o competitie serioasa? O fi din lipsa de fonduri, din lipsa de mediatizare, de interes...de piste. Daca te duci la japonez si ii zici de circuit de drift facut in parcare la romexpo sau la real..si ca ala e campionatul nostru...rade si cu partea dorsala de noi.
Pur si simplu eu consider ca pana nu o sa avem macar UN CIRCUIT nu o sa putem sa discutam de un campionat de drift serios in Romanica.

Luand in calcul cele scrise mai sus...consider ca nu m-am contrazis.

Sugerez sa terminam cu acest offtopic pentru ca nu e deloc constructiv, si mai e si....offtopic
Scuzama ca te-am jignit,si ca esti mai in masura sa apreciezi valoarea campionatului nostru decat cei de la KOE cu MIKE in frunte.Pe tine te lasam sa apreciezi campionatul din Japonia ,daca in veata asta o sa ajungi acolo,dar pana atunci poti visa frumos.Vise placute in continuare.(probabil o sa faci pipi pe tine la un drift taxi daca o sa aim ocazia vreodata)
Old 18-01-11, 23:14   #12
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Tony626 View Post
Scuzama ca te-am jignit,si ca esti mai in masura sa apreciezi valoarea campionatului nostru decat cei de la KOE cu MIKE in frunte.Pe tine te lasam sa apreciezi campionatul din Japonia ,daca in veata asta o sa ajungi acolo,dar pana atunci poti visa frumos.Vise placute in continuare.(probabil o sa faci pipi pe tine la un drift taxi daca o sa aim ocazia vreodata)
campionatul nostru mi se pare o initiativa intr-adevar laudabila, dar avand in vedere ca de ceva timp urmaresc atat d1 grand prix, cat si battle-urile japan vs. usa, si vad ce circuite au...de masini nu are rost sa vorbesc (apropo, fain nissan ai. chiar imi place masina, si a muncit foarte frumos tarnafes la ea), nu pot sa clasific campionatul romanesc drept unul profesional. e vorba si de lipsa de sponsori, interes etc aici.

chiar am fost ca spectator la 3 sau 4 etape din campionatul nostru, si mi s-a parut trist ca acei soferi care chiar sunt talentati nu au un circuit macar pe care sa se desfasoare. am stat si in ploaie odata sa vad toata etapa.

cat despre taxi-drift si facut pipi....iti lansez o provocare: ma pui cu orice sofer vrei...si daca nu fac nici pipilica nici cacacica, mi-l platesti? Sincer nu m-am dat la taxi-drift pentru ca la banii aia mai pun ceva, bag benzina si ma duc sa ma dau pe serpentine la munte. Asa e mentalitatea mea.

Serios acum....chiar e necesar sa iti etalezi public criza varstei mijlocii... luandu-te la cearta pe un forum public cu un pusti care are jumatate din varsta ta...doar pentru ca imi exprim parerea, si am dat un sfat zic eu bun cuiva care intreba? de parca masina pe care ti-ai facut-o fara sa te murdaresti prea mult pe manute nu ar fi destul de tipatoare pentru aceasta criza...

Considerand discutia INCHEIATA, si acest topic stricat de un "destept", poti sa scri aici si de mama si tata lu stefan cel mare, ca iau actiunea matura de a nu-ti mai raspunde provocarilor puerile.

O zi buna, si succes cu nissan-ul. Poate ne intalnim la bucuresti la o etapa de drift sa vedem cu provocarea aia, sau la vara la campionatul de drag ce se anunta pentru 2011, daca te pasioneaza asa ceva.

Daca ai ceva de discutat sau dezbatut cu mine, exista PM, unde o sa-ti las cu cea mai mare placere numarul de telefon sau id-ul de messenger, in caz ca vrei sa aprofundam discutia.

Cheers
Old 19-01-11, 19:11   #13
pyranha_1984

Stage 5

pyranha_1984's Avatar

Member of:
[Opel]

Adika? e mult taxi driftu? )
Eu zic fiecare pilot sa dea tot publiku p moka ... ca e scump. Bft
pyranha_1984 is offline   Reply With Quote
Old 17-03-11, 14:22   #14
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
campionatul nostru mi se pare o initiativa intr-adevar laudabila, dar avand in vedere ca de ceva timp urmaresc atat d1 grand prix, cat si battle-urile japan vs. usa, si vad ce circuite au...de masini nu are rost sa vorbesc (apropo, fain nissan ai. chiar imi place masina, si a muncit foarte frumos tarnafes la ea), nu pot sa clasific campionatul romanesc drept unul profesional. e vorba si de lipsa de sponsori, interes etc aici.

chiar am fost ca spectator la 3 sau 4 etape din campionatul nostru, si mi s-a parut trist ca acei soferi care chiar sunt talentati nu au un circuit macar pe care sa se desfasoare. am stat si in ploaie odata sa vad toata etapa.

cat despre taxi-drift si facut pipi....iti lansez o provocare: ma pui cu orice sofer vrei...si daca nu fac nici pipilica nici cacacica, mi-l platesti? Sincer nu m-am dat la taxi-drift pentru ca la banii aia mai pun ceva, bag benzina si ma duc sa ma dau pe serpentine la munte. Asa e mentalitatea mea.

Serios acum....chiar e necesar sa iti etalezi public criza varstei mijlocii... luandu-te la cearta pe un forum public cu un pusti care are jumatate din varsta ta...doar pentru ca imi exprim parerea, si am dat un sfat zic eu bun cuiva care intreba? de parca masina pe care ti-ai facut-o fara sa te murdaresti prea mult pe manute nu ar fi destul de tipatoare pentru aceasta criza...

Considerand discutia INCHEIATA, si acest topic stricat de un "destept", poti sa scri aici si de mama si tata lu stefan cel mare, ca iau actiunea matura de a nu-ti mai raspunde provocarilor puerile.

O zi buna, si succes cu nissan-ul. Poate ne intalnim la bucuresti la o etapa de drift sa vedem cu provocarea aia, sau la vara la campionatul de drag ce se anunta pentru 2011, daca te pasioneaza asa ceva.

Daca ai ceva de discutat sau dezbatut cu mine, exista PM, unde o sa-ti las cu cea mai mare placere numarul de telefon sau id-ul de messenger, in caz ca vrei sa aprofundam discutia.

Cheers
Oaaau ai stat in ploaie odata) cate ai facut tu pentru evolutia driftului in RO si cate ai facut tu ca sa iti dai seama ca nu poti compara Japonia care se da de 10 ani cel putin in asemnea competitii.
Mai iesi de pe net si stai sub o masina si vino sa te dai si apoi mai vorbim de crescut nivelu la drift! Sau poate ne contruiesti tu vreo 3-4 trasee ca sa ii ajungem pe japonezi!
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 18-03-11, 17:56   #15
pyranha_1984

Stage 5

pyranha_1984's Avatar

Member of:
[Opel]

Aly lasal frate ... santem satui de bingalitori dastia.
pyranha_1984 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -