Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc. |
10-04-11, 21:05
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: Roll-cage Bucuresti???
Cam asa se face treaba buna...
personal, ms pt. poze. E un bun punct de referinta
|
|
|
10-04-11, 21:23
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Cam asa se face treaba buna...
personal, ms pt. poze. E un bun punct de referinta
|
Da, ramaSESE fara plafon 
Va urma...
|
|
|
11-04-11, 06:58
|
|
 Stage 4
|
Da asa da....poate ne dai mai multe detalii la aceste poze.ce masina ce teava, cat a durat, preturi,stc, ce alte modificari a mai suferit masina vis-a-vis de stabilitate rollcage, etc.
Bafta !
|
|
|
20-04-11, 22:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by WRT-SHARK
Da, ramaSESE fara plafon 
Va urma...
|
|
|
|
20-04-11, 22:19
|
|
 Stage 4
|
Stii ce nu inteleg eu de ce au preferat sa mufeze teava la partea superioara laterala in apropiere de stalp B si de ce la stalp B se departeaza de el ..[pleaca bine de jos apoi se departeaza] ..Intreb si eu.....in rest treaba multa si ....bafta.
|
|
|
21-04-11, 09:34
|
|
Stage 2
|
SUSPECT si eu tot la asta ma gandeam nada aia sus la stalp......pentru mine sincer chiar este de neanteles ( o fi vreo capcana???)
|
|
|
21-04-11, 09:45
|
|
 Stage 4
|
Mai am nedumeriri hahah plafonul e de fibra???? sau e doar o iluzie optica in foto...ca textura? mai ai o adaugare ca reazem la stalp B inspre terminatia pragului spate......,de ce nu direct de jos de la stalp B la oale spate ? Intreb si eu ..nu dau cu parul.
|
|
|
21-04-11, 15:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mihai1
sau e doar o iluzie optica in foto
|
Intr-adevar asa e, este iluzie optica, da' motorul e iluzie optica, acustica, olfactiva si senzitiva in acelasi timp
|
|
|
02-05-11, 21:39
|
|
Stage 3
|
daca tot e vb. de roll cage-uri pun si eu cateva poze cu lucrarile.
la cel nevopsit X-ul din arcul central este demontabil, proprietarul in prima faza a dorit sa pastreze bancheta spate.
|
|
|
02-05-11, 21:53
|
|
Porsche Driver
 Stage 5
Member of: [PORSCHE]
|
Quote:
Originally Posted by parly
daca tot e vb. de roll cage-uri pun si eu cateva poze cu lucrarile.
la cel nevopsit X-ul din arcul central este demontabil, proprietarul in prima faza a dorit sa pastreze bancheta spate.
|
Si la ce pret?
|
|
|
03-05-11, 22:58
|
|
Stage 3
|
depinde de cerinte. sudat/ demontabil, cate puncte de prindere, daca vrei x-uri sau diagonale simple, buseuri , intarita prinderi pe caroserie, vopsit sau nu, cata teava intra, sunt cateva variabile.
|
|
|
04-05-11, 06:04
|
|
 Stage 4
|
Dupa mine cel demontabil eee bataie de cap pentru cine il face..am unul acuma in lucru care mi-a scos peri albi.trebuie sa ai grija la toate detaliile ,cum faci prinderile care O SA FIE ordinea de demontare dupa ce se monteaza pe masina,cat de greu este montarea la loc .etc. binenetles vb de un rollcage dupa norme FIA adica max 3 cm distante de stalpi, teava minim 42 la arce si prinderi sau sisteme de prindere asa cum preveede regulmentele internationale,talpa de 3mm si suruburi cu tarie de 10,etc,
O sa revin cu poze.
|
|
|
05-05-11, 09:34
|
|
Stage 3
|
da, si oricum nu-l va da jos niciodata.
|
|
|
05-05-11, 16:08
|
|
 Stage 4
|
Parly ....frate la ala 4x4 ai prinderi in sasiu in dreptul cage-ului ca eu nu vad sau ee e doar asa pentru romanica, biata noastra tara in care faci unul merge ca oricum numai verifica nimeni cum e facut.Apropo de rollcage.Dar noi suntem aici pentru clientii si daca asa vrea clientul.....tu ii arati ii dai mura in gura cu detalii cu hartii si el alege.Bafta!
|
|
|
05-05-11, 22:09
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by mihai1
Parly ....frate la ala 4x4 ai prinderi in sasiu in dreptul cage-ului ca eu nu vad sau ee e doar asa pentru romanica, biata noastra tara in care faci unul merge ca oricum numai verifica nimeni cum e facut.Apropo de rollcage.Dar noi suntem aici pentru clientii si daca asa vrea clientul.....tu ii arati ii dai mura in gura cu detalii cu hartii si el alege.Bafta!
|
sper sa fi descifrat intrebarea pusa... am sa mai pun doua poze, sper sa te lamureasca, daca nu, mai intreaba-ma odata.
app, cu ce tip de aparat indoi teava? din curiozitate, daca vrei sa-mni dezvalui...
|
|
|
|
|