| Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc. |
18-12-10, 10:54
|
|
 Stage 5
|
E36 QP D Project :)
Incep un topic in speranta ca cu timpul cat descriu ce fac sau discutam impreuna sa gasesc tot de ce am nevoie. Prima si cea mai importanta e desigur masina, mai exact caroseria si motorul, p/u inceput e binevenit un 2.5 M50. Inca sunt in cautare, dar mi-am pastrat altceva, amortizoare Koni si arcuri sport, radiator de pe TDS cu vasul de expansiune, evacuarea care e in vanzare daca nu se da cred ca tot aia va ramane. Mai am si un diferential care presupun ca e cu autoblocant, provine de pe un 325tds. Din ce am citit pe net, vad ca raporturile din cutie sunt cele mai de drift sa zic asa, la cutiile ce au fost montate pe 1.6 - 2.0, la 2.5 e alta gasca. Pina gasesc caroseria cu motor, ce parere aveti voi?
|
|
|
18-12-10, 13:59
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Re: E36 QP D Project :)
Quote:
Originally Posted by JD_RFTR
Incep un topic in speranta ca cu timpul cat descriu ce fac sau discutam impreuna sa gasesc tot de ce am nevoie. Prima si cea mai importanta e desigur masina, mai exact caroseria si motorul, p/u inceput e binevenit un 2.5 M50. Inca sunt in cautare, dar mi-am pastrat altceva, amortizoare Koni si arcuri sport, radiator de pe TDS cu vasul de expansiune, evacuarea care e in vanzare daca nu se da cred ca tot aia va ramane. Mai am si un diferential care presupun ca e cu autoblocant, provine de pe un 325tds. Din ce am citit pe net, vad ca raporturile din cutie sunt cele mai de drift sa zic asa, la cutiile ce au fost montate pe 1.6 - 2.0, la 2.5 e alta gasca. Pina gasesc caroseria cu motor, ce parere aveti voi?
|
1 : Important este sa iti gasesti o caroserie buna si sa o intaresti .
2 : Daca vrei sa te dai in campionatul de drift nu prea ai ce face cu un 2.5 M50 , parerea mea , acum tu stii cel mai bine de ce esti in stare .
3 : Cu grupul autoblocant nu prea o sa faci treaba buna ( posibil sa prinda , sa nu prinda ) cel mai bine iti cumperi un grup CARCASA MARE un raport cat mai scurt ( asta depinde si de ce motor alegi ) il sudezi BINE si gata , te poti baza pe el .
Pregateste-te de o suma de bani bunicica s-au chiar BUNA daca vrei sa faci ceva de performanta , daca vrei cercuri si burn e perfect 2.5 M50 simplu , nemodificat .
Sa iti faci o masina buna iti trebuie asa : rollcage-ul care este foarte important , o suspensie buna ( arcuri + amortizoare ) , bucsile de cauciuc trebuiesc inlocuite cu unele de teflon s-au powerflex , ( pivoti , bielete , capete de bara trebuie sa fie NOI in cea mai buna stare daca vrei sa ai control asupra masinii ) , o frana de mana hidraulica buna , un motor potent , usurata la maxim , un scaun tip scoica sa nu sari dintr-o parte in alta , MULTE CAUCIUCURI SI MULTA BENZINA .
|
|
|
18-12-10, 18:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
+ + + Mai multe modificari....
Buget : Nelimitat  )
|
|
|
18-12-10, 22:55
|
|
 Stage 5
|
Sa zicem ca cauciucuri si benzina nu ar fi chiar cea mai mare problema, sunt si astea cheltuieli dar oricum, fac parte din distractie, de powerflex stiu, ca e nevoie de bani mult la fel sunt in cunostinta de cauza, se simte si asta, dar mai e o idee, ca, proiectind o masina p/u drift, s-ar putea sa ajungi sa nu iti placa sau cu alte cuvinte sa nu fie p/u tine, de aia e mai bine sa exersezi si cu timpul sa o performezi, si ariciului e clar ca cu 2.5 simplu nu faci mare treaba, ca sa nu zic de cura de slabire absolut necesara si obligatorie. Ce tine de rollcage si scaune, atentie (!) sunt obligatorii in regulamentul CNDR, deci nu se pun nici astea in discutie. Teoretic imi sunt clare cam toate amanuntele, eram interesat daca am omis ceva...
|
|
|
21-12-10, 14:02
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pyranha_1984
+ + + Mai multe modificari....
Buget : Nelimitat  )
|
Am enumerat unele din cele mai importante , restul v-a vedea el cand se apuca de treaba .
|
|
|
21-12-10, 14:59
|
|
 Stage 5
|
Dap, am inteles, ca e voba de bani si nu putini depinde de ce vrei sa obtii, dar am deschis topicul in speranta ca are cineva vreo idee in plus, o smecherie p/u e36, un sfat, chestii generale de gen "multi bani si multe modificari" ii sunt clare si ariciului
|
|
|
|
|