Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Drift Section - Sideways Action

Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc.

Reply

Thread Tools
Old 12-03-10, 00:04   #1
draagood

Stage 2

Default Locuri / locatii de driftuit

Propun lipirea topicului cu locatii de driftuit si o eventuala centralizare din cand in cand.
Am un E36 de zic cu zi, iar de curand mi-am luat un E30 2.3 l-jetronic, autoblocant, suspensie rigida, etc. pe care incerc sa-l tin de-a latul.

LOCATII

Stau in sector 5 iar singurele locuri identificate de mine, pana in prezent, sunt:
1. parcarea de la IKEA
2. parcarea de la decatlon militari (problema este ca aderenta difera ptr. ca locurile de parcare sunt facute cu piatra iar aleea de circulatie cu asfalt)

....atat deocamdata, zilele astea o sa merg spre magurele sa vad daca este vreo platforma prin locurile in care inainte erau fabrici....
draagood is offline   Reply With Quote
Old 27-05-10, 15:52   #2
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default Re: Locuri / locatii de driftuit

Locatie pentru cei din zona de Moldovei : Piatra Neamt - Poligon -> https://www.youtube.com/user/aliump cateva filme
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 31-05-10, 00:45   #3
Winnetou.K.
BMW Driver

Stage 5

Winnetou.K.'s Avatar

Member of:
[BMW]
[Old School Cars]

Ia sa va vad cu locatii din Cluj...
Winnetou.K. is offline   Reply With Quote
Old 15-09-10, 13:57   #4
mrlonca

Stage 5

la cluj nu prea ai unde ca te salta politia de peste tot dar ar fi blv muncii zona emerson,poligon capatu lui 3 cand nu sunt carturile si bineinteles toate giratoriile din cluj
mrlonca is offline   Reply With Quote
Old 15-09-10, 14:32   #5
mrlonca

Stage 5

daca mai stiti careva in cluj rog sa postati ca sunt interesat si eu
mrlonca is offline   Reply With Quote
Old 15-09-10, 15:55   #6
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Piatra Neamt - in lipsa de poligon ca nu se mai poate intra... ->https://www.youtube.com/watch?v=S9c9Qksqhn8
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 02-10-10, 02:55   #7
JD_RFTR

Stage 5

JD_RFTR's Avatar

Brasov??? Se da cineva? Sau in poiana?
JD_RFTR is offline   Reply With Quote
Old 02-10-10, 03:43   #8
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Nu ar fi mai bine discutiile astea sa se poarte asa pe burta? Hai fratilor sa dam cartile pe fata ca si asa nu are ce sa se intample, nu? Doar driftuim in parcare privataaaaaa, bla bla blaaaaaa, politia sa ne sugus nu?

Da ma baieti...da si cand plecati de acolo...aveti vreun tunel, o ruta spatiala sau tot pe drumuri publice mergeti unde va asteapta un filtru de toata frumusetea?

Hai sa lasam locatiile astea "virgine"...sa nu vina toata pooolimea dupa la ora x locatia x ca e sideways action...

Acum na...e trendy. Dar eu personal mai bine ma simt singur de capu meu decat cu 2323445 lucruri in jur la care trebuie sa fiu atent.

In consecinta propun stergerea topicului
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 02-10-10, 10:20   #9
pyranha_1984

Stage 5

pyranha_1984's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Nu ar fi mai bine discutiile astea sa se poarte asa pe burta? Hai fratilor sa dam cartile pe fata ca si asa nu are ce sa se intample, nu? Doar driftuim in parcare privataaaaaa, bla bla blaaaaaa, politia sa ne sugus nu?

Da ma baieti...da si cand plecati de acolo...aveti vreun tunel, o ruta spatiala sau tot pe drumuri publice mergeti unde va asteapta un filtru de toata frumusetea?

Hai sa lasam locatiile astea "virgine"...sa nu vina toata pooolimea dupa la ora x locatia x ca e sideways action...

Acum na...e trendy. Dar eu personal mai bine ma simt singur de capu meu decat cu 2323445 lucruri in jur la care trebuie sa fiu atent.

In consecinta propun stergerea topicului

si eu propun lafel. :P
pyranha_1984 is offline   Reply With Quote
Old 19-05-11, 23:43   #10
Blitz-Krieg

Stage 5

Blitz-Krieg's Avatar

Member of:
[BMW]

eu am auzit un zvon in ceea ce priveste autobazele si depourile ce tin de ratb,cica primaria municipiului bucuresti a hotarat ca un numar de autobaze/depouri/servicii depanare se vor desfiinta iar in urma desfiintari unele se vor comasa in cele deja existente.......totusi ar fi spatii destul de ok zic eu ca marime sa te tot dai,iar pana cand le va gasi primaria o intrebuintare ar fi loc liber,o sa incerc sa aflu mai multe si indiferent de ce reusesc sa aflu,voi reveni cu detalii
Old 20-05-11, 04:16   #11
Z L R

Stage 5

Z L R's Avatar

nu e combinatie cu depourile alea... e beton naspa p jos, strici jante si vopsea si restu.... plus sunt paznici... cate ori p rand dai spaga.... si cate ori te lasa.... plus ca depourile in general sunt cu access p bulevard, adica sa aude galagie, adica atragi politie...

vine vara...cauta motivi astia sa ia d noi... tre sa avem grija ca ne afecteaza p toti greseli lu fiecare...

ZLR : Tyre Killer !!!

Proud Owner of :
BMW E36 325i Coupe '94
BMW e38 730 V8 '94
BMW E30 318i Touring '90
BMW E21 320i Coupe '77

BMW E36 Coupe\
BMW E30 Coupe/ DRIFT CARS

No Free Rides ! Gas or Ass !!!

FB: https://facebook.com/21zlr
Twitter: http://twitter.com/TheZLR
Z L R is offline   Reply With Quote
Old 20-05-11, 04:26   #12
Z L R

Stage 5

Z L R's Avatar

@ morpheus

nu ai frate cum sa stergi topicu...apare iar, sau altu similar instant... noi am incercat am patit am invatat stim ce si cum...dar gandeste te, mai sunt copil generatie NFS care debea a luat permisu si tre sa da mare...mai sunt uni in varsta, care vrea sa incearca... mai sunt uni care debea a strans bani sa ia masina, si invata masina ( care e un lucru important, si multi nu face asta,sare la volan si hap d drum) sau mai sunt copii d bani gata care tot incerca sa strica masina....

deci mai sunt d astia... si diferite motive...noi,mai ales, gasca din campionat d drift, tre sa ajutam cu sfaturi...tot prin forum... un topic d genu o sa fie mereu...si tot timpu... dar sunt de acord cu tine, si trag atentie la toti care urmareste topicu asta... aveti grija ce detalii da-ti p aici, si aveti grija CUM si UNDE va jucati... ca orice pune p noi toti in pericol.. pericol in sensu ca ne chinuim degeaba cu handicapati cu uniforma...

adica mai p romaneste daca acuma prinde p unu cu bmw, maine opreste p toti cu bmw u... si iti fura timpu, te nerveaza, te verifica, alea alea....

eu sincer am saturat sa ma opreste garda fiecare data ca sa mai furat un E36, sau ca a primit reclamati ca unu cu o masina asa face galagie....

astia invata d la noi, d la forum, si prin ce spunem... nu mai spuneti, si nu o sa stie... atat d simplu...
Z L R is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -