@ morpheus
nu ai frate cum sa stergi topicu...apare iar, sau altu similar instant... noi am incercat am patit am invatat stim ce si cum...dar gandeste te, mai sunt copil generatie NFS care debea a luat permisu si tre sa da mare...mai sunt uni in varsta, care vrea sa incearca... mai sunt uni care debea a strans bani sa ia masina, si invata masina ( care e un lucru important, si multi nu face asta,sare la volan si hap d drum) sau mai sunt copii d bani gata care tot incerca sa strica masina....
deci mai sunt d astia... si diferite motive...noi,mai ales, gasca din campionat d drift, tre sa ajutam cu sfaturi...tot prin forum... un topic d genu o sa fie mereu...si tot timpu... dar sunt de acord cu tine, si trag atentie la toti care urmareste topicu asta... aveti grija ce detalii da-ti p aici, si aveti grija CUM si UNDE va jucati... ca orice pune p noi toti in pericol.. pericol in sensu ca ne chinuim degeaba cu handicapati cu uniforma...
adica mai p romaneste

daca acuma prinde p unu cu bmw, maine opreste p toti cu bmw u... si iti fura timpu, te nerveaza, te verifica, alea alea....
eu sincer am saturat sa ma opreste garda fiecare data ca sa mai furat un E36, sau ca a primit reclamati ca unu cu o masina asa face galagie....
astia invata d la noi, d la forum, si prin ce spunem... nu mai spuneti, si nu o sa stie... atat d simplu...