Cred ca cea mai mare recompensa este aceea de a iti vedea ideea ca fiind insemnele oficiale ale unui club...cat despre plimbari...stai tu linsitit ca se fac daca este
PS> SIgla o poti face sub forma unei buline sau oval...o vom pune pe spatele masinilor...
Eu cred ca nu ati inteles ce inseamna "DAEMON" !!! DAEMON <>DEMON ( adica este diferit si anume total opus ! ) Daca pana la urma ne hotaram sa fim niste draci ai vitezei ... macar sa fim toti de acord . Eu de la Tigruta nu am inteles ca asta ar insemna ! Deci daca cineva isi inchipuie ca eu am sa-mi pui un cap de drac pe masina sau vre-o bulina cu asa ceva se inseala amarnic ! Multi folosim masinile in viata de zi cu zi si nu numai la intalniri si concursuri . Arata bine poate orice desenat , ca e totusi ceva , dar ... eu zic sa o luati catre o alta idee literara . Un inger decazut ceva ... oricum altfel decat un drac pe masina ... Chiar si chinezii au cu totul alte insemne pentru drac / diavol / malefic / ...
Imi place cum arata parasolarul facut de Mishu pt TicoRS si eu pe ala l-as vota !!!! Dar NUMAI parasolarul , adica acel font pt scris !!!!
=)) de ce ... ti-e tarsa sa ai draci pe masina??si speed demons e mai bine ca si nume...oricum asta ramane la alegerea voastra....dar ar trebui totusi sa aveti o sigla cu demoni ca doar nu sunteti speed ANGELS ) o sa incerc si eu ceva...sa vedem ce iese..
Marius, de ce trebuie sa faci urat pe forum, sesizez a doua oara in ziua de azi (prima oara ai scris la intalniri), iti poti spune nemultumirile vineri la intalnire, sau tie iti place in public?
@ supapa....numele este speed daemons...asa am ales noi, deci, cred ca noi stim cum este mai bine.....