Quote:
Originally Posted by Cristy
Dupa cum a zis si Leutzu, am mai schimbat o bulina pentru ca ai vrut tu.
|
Poftim??????? De cand si pana cand?? Eu nu am facut sa zic decat ca este urata bulina , CA SI PARASOLARUL... Si mai rau e ca aceste pareri nu sunt doar ale mele, dar in fine... Daca voi vreti sa fim CARTOON NETWORK first attraction... Nu mai zic nimic...
Quote:
Originally Posted by Cristy
Nu vreau un scris de-ala de copii mici pe fond roz (e si mai de gradinita!!!!).
Daca tot vrei parasolare roz, schimba numele in Popo Club, vorba lu Mishu! .... Maine poimaine o sa vrei sa punem si Micky Mouse pe capota.
|
Te rog... Scrisul l-am pus PE FOND ROZ din cauza site ului unde am gasit acele fonturi, si doar acel fond il aveau... Dupa um ai vazut, am facut niste exemple ca idee, sa vedem cum apare scrisul... Dar tu te-ai legat de cel mai NEIMPORTANT aspect

In fine...
NU vreau parasolare roz si pampoane...

Esti nebun daca iti inchipui asa ceva...
Vreau doar sa nu se mai rada de noi cand se aude numele nostru... ""Aia din desene animate??".. Vreau sa avem si noi un nume, un respect! Sa nu ne mai arate altii cu degetul, sau , mai rau, sa intrebe "dar aia cine sunt?? "
Cum alte cluburi pot... Noi de ce sa nu putem?...
Trebuie sa invatam sa fim mai uniti si sa ne implicam cu totii in activitatile clubului... Si acestea nu impun doar niste BULINE si PARASOLARE...
Si este cazul sa se inteleaga aceste aspecte, caci datorita lor pleaca oameni precum Leutzu_ din club...
Vor ramane asa cum sunt, sa fie toata lumea multumita!
Maine voi inchide acest topic, consider ca aceasta discutie legata de "imagine" a luat sfarsit!