NICK ... 1. punctuatia ta lasa muuult de dorit , nu se intelege unde se termina o propozitie si incepe alta !
2. Nu cred ca Magos a gustat gluma ta cu air-bag-uri !
3. Nu am inteles faza cu TicoRS la 160 ... eu am mers cu mai mult si nu m-am straduit sa-l depasesc pe TicoRS , am incercat sa mergem in coloana pentru ca macar noi aveam detectoare si eu cred ca a fost destul de ok drumul . Repet ca nu m-am intrecut cu TicoRS , ci pur si simplu fiecare a incercat cred sa mearga repede ... Atunci eu i-am dat 172 , poate ca mai putea , dar avea rost oare sa ma risc tinand cont de faptul ca eram singurel in masina si erau putine rafale de vant , apoi dupa toata nebunia de pe macadam initial mi-a fost frica sa nu ne sara pietricele din roti pe parpriz si apoi nu stiam in ce stare se afla Tico-zaurul ... si ca dovada fortarea aia oriunde o fi fost ea ... bine nu a facut ... stie Alex la ce ma refer .
Singura intrecere nu poate fi considerata decat cea de pe macadam , cronometrata , in rest nu are rost sa facem discutii de ce putea nu stiu cine si de ce a mers cum a mers nu stiu cine . Cert este un lucru : nu mi-a parut rau de escapada si poate o mai facem si alta data , tot costul nebuniei la mine a fost 25 ron / consum mediu dus - nebunii - intors 8,6 % .
Voi stiti ceva despre o viitoare amenajare a unui circuit in Ghencea ??? Eu am citit tot pe aici ... dar nu s-a mai discutat nimic .
P.S. Data vitoare luam haleala la pachet + sucuri + mai multe lanterne si surse de lumina , precum si un fluier si alte chestii fosforescente !