Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: Polish automat sau manual?
Manual 7 58.33%
Automat 5 41.67%
Voters: 12. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 17-06-08, 01:55   #1
is 03 nba

Stage 4

is 03 nba's Avatar

Default Polisat automat vs manual

Am inceput sa ma gandesc tot mai des la o polisare totala, pasta abraziva, ceruire, etc ... dar nu ma pot decide
In primul rand nu stiu cum e mai bine, prin acest mod cerand ajutorul vostru
Polisat si ceruit manual sau cu aparatura speciala, profesionala ?
Sunt in ceata pentru ca tot aud fel de fel de variante de genul ca e mai bine manual pentru ca la automat, dupa cca 10 spalari isi fac aparitia urmele discului si vopseaua devine de tip mat, ba ca la automat e mai ok pentru ca are viteza si frecare uniforma .. nici nu stiu ce sa mai cred... oricum eu as vrea sa o fac cat mai bine, e vorba de zgarieturile circulare de la un burete, probabil atunci cand se spala masina (asa am cumparat-o).
Voi ce spuneti? Care varianta sa o aleg si unde sa ma duc cu ea?

Va rog fara offtopic ...
is 03 nba is offline   Reply With Quote
Old 17-06-08, 21:43   #2
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
Default Re: Polisat automat vs manual

Eu as merge pe manual...Am senzatia ca riscurile sunt mai mari la automat. Daca prinde un "graunte" de praf cred ca se simte mai usor la manual si ai mai multe sanse sa te opresti inainte sa zgarii in profunzime. Daca ma insel sa ma corecteze cineva.
bmwh548 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-08, 18:23   #3
fan_iasi

Stage 1

Default Re: Polisat automat vs manual

eu in schimb optez pentru automat. manualul tot manual e, mai ales daca e vorba de vreun mester roman...sistimnoicum sunt mesterii mari...
fan_iasi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -