Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Reply

Thread Tools
Old 29-05-07, 22:51   #121
is 03 nba

Stage 4

is 03 nba's Avatar

Default Re: PROVOCARI IASI

bine.da eu tot caut o liniutza bafta
is 03 nba is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 23:26   #122
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Tot ca data trecuta sau de data asta o onorezi macar cu prezenta ?
ZyZ is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 23:38   #123
is 03 nba

Stage 4

is 03 nba's Avatar

cand se ofera cineva sa faca si dak puterea masinii e apropiata de a mea vin obligat.in rest stai sa termin cu sesiunea si ma vei vedea prezent norok
Old 30-05-07, 01:07   #124
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

n-are importanta sesiunea cu intalnirea de vineri o juma de ora acolo..vineri seara..tot se poate veni..deci asta e o scuza..asa..k sa fie
+ de asta.. vino la intalniri k sa afli cu cine te poti da.. altfel.. nu cred k se ingramadeshte lumea sa se dea cu tine ..mai ales pe forum..
so..vino la intalniri si vorbim.. se gaseste oricand cineva..disponibil sa arate ce poate.. ori k e la intalnire..(nu prea cred) ori k e in alta zi..

numai bine
Old 30-05-07, 12:44   #125
acid

Stage 3

acid's Avatar

gata.. m-ati enervat cu provocarile voastre... asa ca lansez si eu o provocare cu al meu 1.6 diesel lui zyz. Fara comentarii de genu ( ca daca merge cu frana de mana trasa tot te face, sau am o trotineta acasa cu care m-ash da cu tine.. le stiu pe toate. ) asha.. deci cum am zis.. zyz.. sa-ti pui becuri H4 ca sa ma vezi cand o sa fiu cu 300 m in fatza ta. )) caldura asta. m-a tampit. p.s .. daca nu vrea zyz atunci cu Raz'u.. dar trebuie sa-mi pun debitmetru la loc ca nu ar fi corect fatza de el.vine si vremea mea... lasa lasa..
acid is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 16:42   #126
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

frate......ce cald e......mai ca ma bate gandul sa accept....ca doar nu dau la nimeni incap......si sper sa nu-mi dea mie nimeni in cap......

cred ca delirez.... ce se intampla................
Old 30-05-07, 17:31   #127
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

E de la prea multe examene..Ia`o mai incet cu invatatu! Te face XeX`ul...are un super reactor in portbagaj pe baza de JBL!
CRyS` is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 17:53   #128
is 03 nba

Stage 4

is 03 nba's Avatar

oooooooooooook
Old 30-05-07, 20:33   #129
KAZZY

Stage 2

KAZZY's Avatar

IS 03 NBA accept provocarea lansata de tine Am un cielo motor stock din '96 coreean. O accept doar ptr distractie avand in vedere diferenta de vreo 15 cai )
KAZZY is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 21:36   #130
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by acid View Post
gata.. m-ati enervat cu provocarile voastre... asa ca lansez si eu o provocare cu al meu 1.6 diesel lui zyz. Fara comentarii de genu ( ca daca merge cu frana de mana trasa tot te face, sau am o trotineta acasa cu care m-ash da cu tine.. le stiu pe toate. ) asha.. deci cum am zis.. zyz.. sa-ti pui becuri H4 ca sa ma vezi cand o sa fiu cu 300 m in fatza ta. )) caldura asta. m-a tampit. p.s .. daca nu vrea zyz atunci cu Raz'u.. dar trebuie sa-mi pun debitmetru la loc ca nu ar fi corect fatza de el.vine si vremea mea... lasa lasa..
Cu tot respectul, ne vedem la start. Am deja becuri H4, da' o sa-mi aprind si proiectoarele ca sa te vad cand treci in fata. Bafta mare si tine-o tot asa. Cel mai frumos e cand cineva mic provoaca pe cineva mai mare. Brava si tie, Kazy. Asta-i spiritul care ne caracterizeaza. Respect. ZyZ
Old 30-05-07, 21:42   #131
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

hmm.interesant...sa inteleg.ca mai e valabil...eu m a s da..cu oricine vrea..oricand vrea..sa ma sune...sau mai bine pe mes...zorro6299..si sa nu va fie frika..a mea bunicutza.abia mai respira..mai are un telejurnal si e gata...despre ..porsche 924 va spun...deci..astept propuneri..si poate aveti idee si unde anume sa ne dam..ca in strada nu ma bag..uras maimutoii aia cu caschete...asa ca sa se abtina nenea pulitaiul..ok..?? love U..

130 cai...batrani rau..slabiti de timp... va astept
zorro6299 is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 21:44   #132
KAZZY

Stage 2

KAZZY's Avatar

Mercy frumos ZyZ Sa ne revedem cu bine vineri seara B-) Momentan sunt mic...dar si cand voi creste mare...
KAZZY is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 22:58   #133
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by zorro6299 View Post
hmm.interesant...sa inteleg.ca mai e valabil...eu m a s da..cu oricine vrea..oricand vrea..sa ma sune...sau mai bine pe mes...zorro6299..si sa nu va fie frika..a mea bunicutza.abia mai respira..mai are un telejurnal si e gata...despre ..porsche 924 va spun...deci..astept propuneri..si poate aveti idee si unde anume sa ne dam..ca in strada nu ma bag..uras maimutoii aia cu caschete...asa ca sa se abtina nenea pulitaiul..ok..?? love U..

130 cai...batrani rau..slabiti de timp... va astept
Las' ca s-au ars altii de la bunicute de-astea cu motoare...obosite. Poate ne vedem odata sa-mi arati si mie masinuta. Am vazut ca voiai s-o vinzi. Te-ai razgandit ?
ZyZ is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 01:26   #134
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Talking Re: PROVOCARI IASI

bai frate ce frumos se petrec lucrurile aici... bv..
kazy...banuiesc k te bagi la un Old School Motorsport ... nu? si osms e oricand deschis pt tine punct ro
puneolabordura punct ro )) sau necate punct ro cred k doar zyz stie despre ce vb .. in fine...
ma bucur sa vad sportivitate si spirit de competitie..
in cazul in care .. se accepta... o sa ma bag eu la o discutie cu mister porsche care...apropo... are o mare greseala pe masina aia superba (farurile sunt escamontabile.. NOT! ) si deja scade puterea :P glumesc...
dak e sa fie.. va fi.. cand si unde..o sa decidem alta data.. mai intai sa ne intalnim..sa ne cunoastem..si mai vb
dar tare mult as vrea sa ma pot da cu tine cu toti 130 de cai ai tai.. nu ma intereseaza k ma faci.. ma intereseaza prezentza la start alaturi de un porsche ... e cu totul altceva...fie ca ma bag cu dricu meu de mers la piatza...fie k ma bag cu umbra...nu are importanta....
eu astept lume multa vineri... la Rond Agronomie...

cu respect...slip
slip is offline   Reply With Quote
Old 02-06-07, 16:39   #135
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]