04-09-06, 18:53
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Re: PROVOCARI IASI
Quote:
Originally Posted by Vladutzzz_sv
Eu sunt de acum sigur ca nu exista. Am stat aseara destul de mult in fundatie inclusiv cu yamyra insa nici urma de evo IX....nici macar de un banal lancer.
Nu este prea frumos sa faci provocari pe care nu le poti onora cu prezenta.
+ vorba unui prieten din Iasi....cine are EVO tace si face nu incepe sta ascuns in spatele tastaturii.
Daca totusi a vazut cineva EVO IX in iasi il rog sa spuna pt ca eu personal nu am vazut asa ceva prin oras...si nici cei cu care am vb pana acum
@yacuza: Exista si alte metode mai eficiente de a comb o fata nu facand provocari la care nu ajungi.
|
De curiozitate ... ce masina are Yamyra? m-ati facut curios ...
Scuze daca s-a scris mai sus si nu am fost atent ...
|
|
|
05-09-06, 11:53
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by Vladutzzz_sv
@yacuza: Exista si alte metode mai eficiente de a comb o fata nu facand provocari la care nu ajungi.
|
Cat de tare . Cred ca pot spune ca stiu marea majoritate a masinilor tari din Iasi si nu stiu sa fie printre ele un EVO, orice generatie. Cu ce fel de baterii merge ?
|
05-09-06, 12:11
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Poate omuletul e un pic mai visator.. Oricum chair as fi vrut sa vad un EVO..
|
|
|
05-09-06, 12:28
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Nu baterii..va rog frumos!Lumea a EVO(IX)luat la acumulatori!R6 sau ceva cu mai multe celule!
Hai gata ca acest EVO nu exista in Iasi!Chiar nu exista!Nici la reprezentanta...ci doar in mintea lui bolnava de copil!!!A jucat prea mult GTA de acolo si Yacuzza sau prea multe drifturi a tras in Underground!
Cine pe cine mai provoaca!
Eu orice motorinara pana in 75 cp!
|
08-09-06, 00:32
|
|
Stage 1
|
sper ca nu v-ati suparat dar cu ce avea sa ocupam doua pagini din topic?
|
|
|
08-09-06, 15:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by yacuza_style
vai ca sa vezi ca v-ati dat seama ca nu este nici un evo cum sa fie ma daca din cate stiu eu la noi nici nu se poate inmatricula dar lipsea culoarea si sensul la topicul asta inutil mi se pare mie asa k m-am gandit sa ii dau eu un sens... no offensse nici pt yamyra nici pt altcineva si crysty chiar daca is un copil cum cpui s-ar putea sa am mai multa indemanare la condus decat altii care cik fac playuri
|
Si dc spui tu ca Evo IX nu poate fi inmatriculat?
Se vede cat de documentat esti, iar daca vrei sa te afirmi incearca prin alte metode , nu facand provocari aiurea.
preturile sunt negociabile
contact 0742859363, ymess vladutzzz_sv
|
|
|
08-09-06, 16:05
|
|
Stage 1
|
nu sunt in necunostinta de cauza spun k nu poate fi inmatriculat pt k a incercat fratemiu sa isi cumpere asa ceva si u a putu pt k nu putea fi inmatriculat asa ca informeazate si dupa aia contrazi lumea eu niciodata nu vb aiurea no ofensse
|
|
|
08-09-06, 16:20
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Fratele tau n-a putut s-o inmatriculeze din singura cauza ca probabil e minor. Vladutzzz_sv are dreptate. Poate fi inmatriculat, asa cum si Impreza nu poate fi inmatriculata. Te pomenesti ca numerele lui Fenechiu sau ale lui Gabitzu sunt false, de circula cu ele prin oras, nu ? Tu chiar te astepti sa te mai creada lumea dupa ce debitezi ineptiile alea ? Hai cu cercu...hai. Cristi, acu' ca esti si moderator, saluta-l putin din mers pe asta micu', ca nu se-nvata.
|
|
|
08-09-06, 16:22
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Quote:
eu niciodata nu vb aiurea no ofensse
|
Tare omuletu' asta )
|
|
|
08-09-06, 20:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
nu sunt in necunostinta de cauza spun k nu poate fi inmatriculat pt k a incercat fratemiu sa isi cumpere asa ceva si u a putu pt k nu putea fi inmatriculat asa ca informeazate si dupa aia contrazi lumea eu niciodata nu vb aiurea no ofensse
|
Mah ca sa iti explic mai pt varsta ta. Evo IX il poti cumpara si de la orice reprezentanta mitshu . Fa o plimbare pana la Casa Auto si intereseaza-te. Cum dracu spui tu ca masina care se vinde prin reprez nu poate fi inmatriculata. Asta ar insemna ca toti cei care au Evo prin tara ( nu marefer doar IX) au puse numere la plesneala?
Iar cu chestia ca tu intotdeauna vb serios hai sa ne abtinem de la comentarii.
Discutia pe tema asta ar trebuie sa se opreasca aici.
Cristi sterge te rog posturile de pe ultimele pagini care nu isi mai au rostul.
@ yacuza: Continua sa joci incontinuare GTA si NFS poate intre timp aduci in iasi si un skyline sau renunti la idee pt ca nu poate fi inmatriculat
|
|
|
09-09-06, 11:20
|
|
Stage 2
|
arat bine scoda aia am mai vazuto si pe strada ....by the way execut polis si tapiterii auto la un pret foarte avantajos tel 0748300883 id messenger new_love_falls....si fak lycrarea f bine asa ca de la un impatimit de masini
|
|
|
09-09-06, 18:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Pana una alta topicu va fi inchis pana Luni seara!Mai vedem apoi ce se va intampla!Si va rog mult...atentie cum provocati si pe cine provocati.Aici pe forum va provocati "virtual in cuvinte" dar va rog ca eventualele provocari "la roata" sa le facetzi in privat,fara prea multi ochi!Si eventual sa`mi datzi un PM sa imi zicetzi cine a castigat!
Propun banarea copilului nebun!Gratzian te rog mult...Baneaza`l!Nu avem nevoie de copii teribilisti intr`un oras destul de mare!
Last edited by CRyS`; 09-09-06 at 18:59.
|
|
|
12-09-06, 10:52
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Topic redeschis....sa vedem ce se ma intampla!
ZyZ`ule am aflat ca te dai cu CIO nu?Si cred ca ti`ai si luat`o nu?
|
|
|
12-09-06, 10:57
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Nu ne-am dat Cris, ne-am fugarit prin oras. Daca ar fi sa ne dam, cred ca-ti spune el mai bine cine ar castiga. Si daca nu e hotarat, ne dam cand vrea el. Oricum se pare ca zyzu' e pus pe facut victime zilele astea )
|
|
|
|
|