ca sa nu mai deschid alt topic ca tot de jante e vorba..
imi puteti spune unde se mai sudeaza jante de aluminiu?...in afara de ala din capat pacurari(este o casa cu etaj in constructie..dar e scump)
si daca tot o sudez as vrea sa le echilibrez pe toate.auzeam de un mos tot de prin pacurari care face treaba buna dar nu l'am gasit.
ca sa nu mai deschid alt topic ca tot de jante e vorba..
imi puteti spune unde se mai sudeaza jante de aluminiu?...in afara de ala din capat pacurari(este o casa cu etaj in constructie..dar e scump)
si daca tot o sudez as vrea sa le echilibrez pe toate.auzeam de un mos tot de prin pacurari care face treaba buna dar nu l'am gasit.
Mai ai 2 variante:
1."mosul" e cu 15m mai in spate(spre Pacurari)si are o copertina de policarbonat
2.TOROM-la capat Pacurari pe stanga,peste drum de Carpeta...sau Mocheta...sau asa ceva
NULTA BAFTA!!!
Ca sa imi creasca si mie nr de posturi (), asa arata acum jantele care au fost COX.
Pt poze mai detaliate, cautati topicul "un 1300 oarecare" la sectiunea Dacia.
Ca sa imi creasca si mie nr de posturi (), asa arata acum jantele care au fost COX.
Pt poze mai detaliate, cautati topicul "un 1300 oarecare" la sectiunea Dacia.
Nu mai raspunde nimeni in topicul asta.Vreau sa latesc si io 4 jante pe 14.Imi puteti spune unde in Iasi?Daca se ocupa cineva de asa ceva?Pun si o poza cam cum as vrea sa iese modelu...
DE LATIT JANTE DE DACIE SE POT LATI IN PACURARI LA UN MAG DE PIESE AUTO NU DAU NUME CA FAC RECLAMA :d IAR LEGAT DE OMULETUL CU NEBUNIILE LUI SA STII CAS FOARTE SIGURE JANTELE SI O SI ZIC DIN EXPERIENTA, A SI LEGAT DE CAT PLUMB PUI MAI DELOC DACA MESERIASUL LE FACE BINE NU PUI DELOC PLUMB. CA SA NU MAI ZIC CA DACA SUDURA SE FACE CU ARC ELECTRIC ADICA TABLA JANTEI LOCUL UNDE SE SUDEAZA EFECTIV NU SE DEPUNE MATERIAL CI SE CONTOPESTE MAETIALUL JANTEI NU PIERZI NICI DIN REZISTENTA SI NICI NU O DEZECHLIBREZI APROPO DE INGINERIE DACA NU STII NU RASPUNDE IN CONSECINTA
DACA VREI SA DUBLEZI JANTE VB PE MESS SAU DAI UN PM SI VEDEM CUM FACEM
IAR DOMUL Puya^WRX SA STII CA JANTELE DUBLATE FACUTE BINE SI ECHILBRATE BINE REZISTA LA VITEZE PANA IN 200KM/H IAR VITEZA ASTA PT DACIE E O VITEZA GREU DE ATINS IAR LA FORTELE DE TORSIUNE SUPUSE DE DACIE E INSESIZABIL AVAND IN VEDERE SI GREUTATEA CU CARE APASA DACIA PE JANTA RESPECTIV PE CAUCIUC :PEACE:
poti sa ma ajuti si pe mine ....sa ajung cu 2 jante la latit? te rog...