Quote:
Originally Posted by \"SFW\"
Eh .... mai e putin pana intra in vigoare noua lege ... si putem sa-i calcam fara sa ne mai fie frica de puscarie. Rabdare
Doar in cazul in care traverseaza pe unde-i taie capul. Normal. 
|
care-i treaba cu legea asta?
de unde ati auzit de ea, cand intra in vigoare si ce va prevedea mai precis?
Later edit: am gasit si eu info despre legea asta.
In sfarsit se termina cu tampenia asta ca soferul ii tot timpul vinovat. Poate asa n-o sa mai trebuiasca sa stam nonstop cu frica sa nu ne sara vreunul dintre masinile parcate pe dreapta.
La mine in cartier e dezastru in ce priveste copiii. Pe strazile pe care is nevoit sa merg in fiecare zi se joaca in mijlocul strazii zeci de copii care de fapt ar trebui supravegheati ca au sub 12 ani. nu se dau la o parte decat daca ii claxonezi si parintii se uita urat ca sa nu mai zic ca pe strada pe care stau am fost amenintat de mai multe ori ca de merg prea tare si nu au ei liniste cand isi trimit copiii sa se joace in strada (amenintari de care mi se rupe total oricum). Considera strada ca pe curtea lor si eu is ala care cu toate ca trec pe strada lor mai sunt si indisciplinat bai nene.
Sper sa se bage legea asta sa nu mai fie o ruleta ruseasca mersul cu masina mai ales cand o faci legal. Sa nu mai stam cu frica-n san ca ne sare vreun tampit neatent sub roti si facem bulau fara nici o vina.
Ar trebui oricum sa se faca ceva si cu soferii tampiti (majoritatea taximetristi) care opresc masinile chiar inainte de trecere si vezi pietonul pe trecere in ultima clipa motiv pt. care tre sa franezi de fiecare data fie ca vezi sau nu vreun pieton in zona trecerii. Ajungi de fiecare data sa franezi de aiurea pana la 10 kmh ca sa poti opri in cazul in care apare vreunul pe trecere.
La trecerile care incadreaza OMV-ul din Nicolina pe unde treceam aproape in fiecare noapte pe la ora 1-2-3-4 cand veneam de la gagica-mea trebuia aproape sa opresc masina din cauza taxiurilor parcate de idiotii de taximetristi si pe banda 1 si pe banda 2 exact inainte de trecere, asta in conditiile in care pe restul soselei merge sa-i dai linistit si 100 unde nu-s treceri pt. ca drumul e f lat. Cand ajungeam la treceri insa si trebuia sa incetinesc pana la 30 la ora (si nici aia nu era o viteza sigura), imi venea sa ma dau jos la aia si sa le fac zob masinile cu bata.
Sa parchezi masina inainte de trecere si inca pe banda 2 mi se pare cel mai periculos lucru pt. pietoni si soferii astia ar trebui amendati la sange sa se invete minte.