pe data de 21-22 in iasi se va tine o etapa emma in parcare iulius mall.
Exista o sectiune pt Sound Quality si una pt ESPL
daca vrea cineva sa participe sau sa vina va astept acolo
Brax Matrix 3 way + Hertz ML5400D Sub + Genesis Series 3 Amps + Pioneer P9 Combo + Stinger interconnect & deepcycleS LOCUL I - SQ Advanced 7Ch EMMA Romania Etapa Timisoara LOCUL I - SQ Advanced 7Ch EMMA Romania Etapa Drobeta Turnu Severin
Re: Etapa EMMA in Iasi la iulius mall pe 21-22 Iulie
Suna interesant... dar pacat ca e in perioada asta...in care se organizeaza si 4tuning FEVER... va ajutam cu ce era nevoie ..daca era nevoie.. dar suntem plecati la mare..
NOD .. astept poze de la tine ..ok ??
yas abia astept eu plec la mare abia pe 23 as fi venit si eu cu voi dar na.......alte planutri bla bla bla acuma sa vedem ce iese la mall si poate reusesc sa fac si eu ceva pe acolo sapatamana asta pregatesc tot in sfarsit concediu si am timp si eu de NOD-UL meu iar poze normal cat incape
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Pacat..........Din prima etapa a ajuns ultima...dar cei din urma vor fi cei dintai. Asa ca... Cristi pregateste-te bine pt Toamna!
Quote:
ETAPA 2 - IULIUSMALL IASI A FOST REPLANIFICATA!!!
Factorii care au influentat luarea acestei decizii au fost mai multi, dar principalul este acela ca s-a anuntat cod galben pentru zilele astea iar in weekend aprox. 45 de grade...
Dupa Etapa 1 - IULIUSMALL Timisoara, unde am avut parte de aprox. 32-34 de grade, am decis de comun acord cu IULIUSMALL IASI si CA$$A LOCO replanificarea acestui eveniment, fiind imposibila la aceasta temperatura desfasurarea in conditii optime a programului.
IULIUSMALL IASI este amplasat in campusul universitar astfel la recomandarea conducerii IULIUSMALL am hotarat ca data probabila pentru acest eveniment prima saptamana din luna octombrie!
In concluzie, IASI-ul va fi gazda in acest an a FINALEI NATIONALE!!!
Modificarile implicite in Calendarul Competitional, datorita acestei replanificari a Etapei de la IULIUSMALL Iasi vor fi anuntate in foarte scurt timp.
Au fost invitati Dl. Renier Wolf - EMMA Holland si Dl. Costas C. EMMA Grece dar din pacate ambii nu au putut da curs invitatiei noastre din motive obiective.
Ambii, alaturi de Dna. Sabina Cravero si Dimitri Mateev sunt cotati ca fiind cei mai buni arbitri EMMA SQ.
ECHIPA EMMA Romania face eforturi foarte mari pentru a oferi competitorilor, partenerilor, sponsorilor si suporterilor evenimente din ce in ce mai atractive si bine organizate!
Asociatia EMMA Romania este de tip non-profit iar tot ceeace s-a realizat a fost posibil prin efortul atat fizic cat si financiar al... Echipei EMMA Ro!
Speram sa fim mereu la inaltimea asteptarilor dumneavoastra
( de ce de ce de ce de ce de ce of of of eh oricum e mai bine atunci ca poate poate chiar termin ce mi-am propus si etetic nu numai competitiv asta e deci in concluzie va fi mai beton la toamna deci tre sa ne pregatim ata ete bine ca se mai tine si nu sa anulat de tot