Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-07-07, 11:31   #1
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Exclamation R A R ...Iasi.....abuzuri..nesimtire...stiinta exacta...vrajeala...pe banii nostri

Subiect destul de delicat..avand in vedere ca e destul de picant numai gandul ca tre' sa mergi la RAR la noi in " targul " Iasenilor...aporopo..mi am dat si eu seama de ce se mai zice si "targul iesilor"..o vorba spusa de mult ..si foarte adevarata...totul se face pe bani..totul se negociaza..absolut totul...mai ales cu cei de la RAR....unde esti un "element mort" daca nu ai pe nimeni..pur si simplu sunt in strae sa te jupoaie de viu.....abuzz...??? caz concret..ma prezint cu o masina doar pentru o Identificare ... unde ar trebui dupa cum spun si ei..la inceput sa verifice doar seriile la caroserie si motor..ok..pana aici e bine..cel putin teoretic...te programesi..iar cel de la ghiseu..daca ai noroc sa l gasesti repede...i ti spune...ce ti trebuie...pentru o identificare :
.....acte pesronale :buletin de identitate ( C I )
....actele masinii... carte de identitate si certificatul de inmatriculare in original...
...e bine sa ai ITP ul valabil..daca nu l ai tre sa l faci spre binele tau in alta parte ca sanse s al iei la RAR sunt aproape de ZERO .....daca ai ITP ul valabil EL PUTIN TEORETIC spun ca SE VERIFICA DOAR SERIILE.....ceea ce nu se prea practica si daca nu i dai " ceva" lu ala ( aia) mai nou..care desi eu nu sunt misogin..nu cred ca are ce cauta o femeie la o unitate RAR..adik cel putin mi se pare bizzarr..adik ori e proasta ori e proasta..una din 2...daca si asta e o meserie "vanata " de femei..sa mor eu..unde sa te murdaresti pana la gat de vaselina si cauciuc..sa mirosi seara ca un tractorist..serios ca nu o inteleg..dar probabil ca atata o duce capu....revenind....daca nu i dai dreptul ,sau nu cunosti pe nimeni....DEGEABA AI ITP ul VALABIL..FRATILOR...."taticii " aia de acolo , te iau din nou la puricat, cauciucurile sa aibe dimensiunile din cartea de identitate, triplele sa fie intacte, faruri deasemenea, absolut 99 % ti o verifica ca si cand nu ai avea ITP ul valabil..stau si ma intreb....oare pana cand toate abuzuriel astea din parte alor ???? pana cand..??? Nu mai spun de cei ce te opresc pe strada..si te verifica ...dar care ori sunt orbi ori nu le pasa absolut delok ..adik merg cu masina..pe araatura..indiferent ca sunt in Dacia, Tatarasi, Podu Ros, cug...peste tot se vad "brazde" de asfalt de parca suntem pe camp..dar tupeul celor de la RAr..depaseste orice imaginatie...serios...
si astea sunt doiar cateva aspecte cu privire la felul cum i si fac ";treaba" cei de la RAR ..iasi...pun pariu ca nu e sofer cara sa se fi prezentat cel putin o data la ei si sa nu scoata cel putin o injuratura..pe acolo..cred ca e zona cu cel mai mare depit de injuraturi de pe raza judetului Iasi...daca nu stii o injuratura..o inveti sigur de acolo..de pe la soferii nervosi care...pur si simplu nu mai pot....

Deci fratilor ce aveti "ganduri sinucigase" ,adik aveti drum spre RAR...inarmati va cu foarte multa rabdare...cereti un concediu de la sefi...ca dureaza....si apoi recuperarea e de lunga durata si dureroasa...cautati va din timp o "pila"..ca asa e pe la noi..sau pune ti un ban deoparte..ca e de Jale...deja eu ma gandesc la un "flagrant"...dar mai vad eu.....succes....folositi va de absolut toate cunostintele de "negociator"..ca e viatza grea la RAR...si scumpaaa rau....

Iar de citeste vreo unu care lucreaza pe acolo.... RUSINICA...RUSINICA....(putin spus, dar....nu mi pun mintea cu voi, am sarit peste nivelul vostru....de pestera... )

P.S. "in frane si in femei sa nu ai niciodata incredere "
zorro6299 is offline  
Old 10-07-07, 18:36   #2
is 03 nba

Stage 4

is 03 nba's Avatar

Default Re: R A R ...Iasi.....abuzuri..nesimtire...stiinta exacta...vrajeala...pe banii nostr

depinde la care RAR mergi.Am un prieten care a mers la RAR-ul de langa coca-cola.Are o dacie varza varza de tot si aia au verificat seriile si atat.Au comentat aia ceva legat de aspect da l-au lasat sa plece.si gagiu nu a dat cu spaga deloc.deci conteaza sa ai si oleaka de noroc.bafta
is 03 nba is offline  
Old 10-07-07, 18:41   #3
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: R A R ...Iasi.....abuzuri..nesimtire...stiinta exacta...vrajeala...pe banii nostr

...hmmm...nenea..noroku tau ca ai numa 19 anisori..te iuert..dar sa stii pt cultura ta ca exista doar un singur RAR..pe fiecare judet..in cazu nostru..marlanii care erau in Pacurari..acum sunt nutati cu stana cu tot linga Coca Colo..sper in cele din urma sa ajunga la groapa de gunoi..ca nu mai au mult ))) noroace...si ai dreptate...i cu prietenu tau..frate..l a vazut cu o amarat de dacie..s au gandit..ce pana mea sa i luam lu asta..si asa e sarac..eu din pacate m am dus cu Porsche..si..vezi tu..e diferentza...s au adunat toti taranii pe linga el..si da...a venit si sefu..de trib..care a trebuit draga sa si faca si el meseria...si a vazut o tripla crapata si gata..nenea dute si ti cumpara tripla...cum spui tu...poate am avut ghinion..azi fiind si marti..asta e..o sa i las sa uite..ca sigur nu au prea multa memorie..si o sa ma mai duk sapta viitoare....oricum nu s asa de disperat...pt mine e ok...noroace...nba...

P.S. "in frane si in femei sa nu ai niciodata incredere "
zorro6299 is offline  
Old 10-07-07, 19:29   #4
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

auzi... da nu cumva s-au luat de tine din cauza farurilor? sau nu le-au bagat in seama??
slip is offline  
Old 11-07-07, 02:58   #5
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]

eu la porsche-ul ala al tau,daca e ala negru care a avut YTA pe numar,de suceava,eu nu te-as lasa sa iesi pe strada,no offence,am vazut masina sambata prin oras...

am si eu un cazan de Kadett din 88,abia mi l-am luat,lucrez de vreo 2 luni la el cum pot,dar nu ies cu el pe strada pana nu e inchegata masina...sper sa o iei ca un sfat nu ca o apostrofare.

www.completechip.ro
www.anulare-dpf.ro
B39738 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -