Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Reply

Thread Tools
Old 26-06-07, 11:24   #31
Low_Ridah

Stage 5

Low_Ridah's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Cursa Acceleratie Suceava

Pai ...se anuntza ceva pe data de 30 ....dar nush exact care luna...oricum...nu cred k luna asta...cred k in iulie ......am sa va mai tin la curent
Old 26-06-07, 11:41   #32
KillerB

Stage 4

KillerB's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Cred de fapt ca urmatoarea cursa va fi mai spre sfarsitul lui August, poate chiar inceputul lui septembrie.

Problema spectatorilor va fi partial rezolvata data viitoare, prin "trierea" pe baza biletului de intrare. In mod sigur va fi mai putina po****tie daca se pune o taxa de intrare. Acum ati vazut numai cata plodaraie era acolo... Se vor pune si garduri de la jandarmi pe marginea pistei si va fi mai ok. Si sper ca pentru ca vor fi platiti, jandarmii vor fi mai activi.

Poate angajam si niste gunoieri , ca e cam nashpa dupa o zi de stat in soare sa mai aduni gunoaiele lasate de spectatori pe pista si pe marginea pistei !

membra Crazy Drivers

Es fließt durch meine Venen
Es schläft in meinen Tränen
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren

Benzin...
KillerB is offline   Reply With Quote
Old 26-06-07, 11:45   #33
Low_Ridah

Stage 5

Low_Ridah's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Ana .....mie unu imi pare rau k nu am putut sa stau pana la sfarsit sa ajut si eu la curatzenie .........dar nu eram venit independent ...si nu miam putut permite sa trag de timp sa stau si eu ..desi as fi vrut ..cum sau terminat liberele mau luat ajtia val vartej ..hai la IS ....
Low_Ridah is offline   Reply With Quote
Old 26-06-07, 15:48   #34
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

opc -ul s-a tinut mai bine de cezar pentru ca omul a ratat a4a .....felicitari lui armand pentru victorie.....daca ar fi si mai multa prietenie ar fi si mai bine ...noroc de cortez (omu cu prietenia)....
-ZZ- is offline   Reply With Quote
Old 04-07-07, 15:50   #35
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

felicitari castigatorilor si participantilor... nu mi se pare normal sa radetzi de cineva ca n`a castigat grupa ... chiar in halu asta s`a ajuns.... pacat. si sustin ideea cu bilete la intrare, poate in felu asta numai vin chiar totzi tzigani pe acolo
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -