![]() |
Cursa Acceleratie Suceava
data: 24.06.07
restul nu cred ca mai este necesar sa va comunic :D :D :D mai multe detalii pe parcurs. |
Re: Cursa Acceleratie Suceava
incadrarea pe grupe care o sa fie?
|
Mai mult ca sigur cea care a fost si anul trecut.
|
Acestea sunt grupele baietzi :
Grupa A1 - pana la 75cp Grupa A - masini intre 76 cp si 100 cp Grupa B - masini intre 101 cp si 130 cp Grupa C - masini intre 131 cp si 165 cp Grupa D - masini intre 166 cp si 200 cp Grupa E - masini intre 201 cp si 250 cp Grupa F - masini intre 251 cp si 300 cp Grupa G - masini intre 301 cp si 350 cp Taxa de participare 15 Ron :)..... Precum a fost si anii trecutzii ...incadrarea in grupa se poate negocia ...Dak o masina spre exemplu cu 102 cai ..ce se incadreaza normal la B are o greutate mult prea mare pt clasa ei se poate face o negociere de incadrare la cerearea participantului .... Turbinele , Compresoarele aftermarket modifica incadrarea in grupa a auto ...dupa un criteriu :)....cu Azotu e la fel :)....va asteptam :) |
da de exemplu, daca am 136 de cai si cutie automata, nu ma pot incadra in grupa B ??
|
Te pui frumos cu cine trebuie si te baga la 130 CP!
|
avand in vedere k ai un diesel cu cuplu mare si turbo ..nush ce sa iti zic ...greutatea ta e de 1400 kg ...nu jtiu ink dak se poate la B ...dak te tii tare poate ai noroc :)..dak am sa fiu la poarta mai discutam ...asa amical :blahblah: :evil_laug
|
Hai ma si ce daca are diesel si turbo da tine cont de cutia aia automata care isi bate joc de el :) ....pune si tu o pila sa intre la B!Ca e baiat BUN :D
|
Pe primul loc e corectitudinea :ciggy: ...sa fim corectzi fatza d toti :P...dar ...mna ...sa fie si spectacol :)....sa jtii k cutia aia totusi e aiurea ...dar acu 2 ani la cursa de la Suceava ..Aleks din BC se dadea cu un Vectra 2000 GT ..si a castigat :)...deci ...sanse sunt ...mai putin in fatza Gti-urilor :)...
Sa nu uit sa mentzionez ..Aleks are tot un 320 d ...probabil stiti masina :)... Respect :D |
GTI-urile nu intra in C, ci in D sau E, oricum, ideea e ca daca pasaturile, A4 si golfurile 1.9 tdi de 131 de cai intra in grupa cu mine...tot am cu cine ma da.....
|
Razvane ...nu toate Gti - urile au 200 de cai :confused2 ...mai ete si Gti cu an de fabricatzie dinainte de 2005 :P....
|
Quote:
oricum, eu nu vin sa castig, ci sa particip si daca o fi, macar podiumul prind...dar nici sa ma dau 1 data si cu asta basta......... |
Distractia e tot scopul :D.....desi satisfactia pe care o ai cand mai si castigi pe deasupra e .....dar ...:D e bun sa ramai si cu experientza ..si de aia va asteptam in numar cat mai mare :D
|
Vaaai CRyS' ce'ai patit la cursa? :cry: :cry:
|
A fost tzeava de tot astazi :D
Ce am patit? Am batut o Mazda si un Opel Astra F si mi`am luat`o de la un Cielo ca am ratat startul si pe langa asta cand sa schimb din 2 in 3 mi`a picat din cauza inca necunoscute de la 3000 la 2000 rpm ( o fi de la debitmetrul de aer care e dus!)....Oricum a fost o zi reusita! :D Traiasca Razu` :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning