Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-06-07, 15:45   #1
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]
Default Toba Finala Noua!

Vreau sa schimb toba actuala de pe dieselul meu. Ce am observat eu! E foarte maaaaaaaaaare! Si daca as pune una mai mica, de exemplu una ca a lui Kazymyr...Ce efect ar avea? Cineva spunea ca as avea un cuplu mai mare ca...gazele ar sta mai mult sau ceva de genu in motor...nu mai tin minte bine!

Gresesc daca pun una mai mica?
CRyS` is offline  
Old 04-06-07, 16:30   #2
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]
Default Re: Toba Finala Noua!

Quote:
Originally Posted by CRyS` View Post
Vreau sa schimb toba actuala de pe dieselul meu. Ce am observat eu! E foarte maaaaaaaaaare! Si daca as pune una mai mica, de exemplu una ca a lui Kazymyr...Ce efect ar avea? Cineva spunea ca as avea un cuplu mai mare ca...gazele ar sta mai mult sau ceva de genu in motor...nu mai tin minte bine!

Gresesc daca pun una mai mica?
dar dc vrei sa o schimbi? pt galagie?
vLLLad is offline  
Old 04-06-07, 16:49   #3
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Da si pt galagie,dar si ceva aspect mai placut
CRyS` is offline  
Old 04-06-07, 17:10   #4
KAZZY

Stage 2

KAZZY's Avatar

Nashule nashule...:d Vrei imediat toba k a mea Bravoooo)...Dar nu uita un singur aspect:cred ca nu vrei sa fie scoasa asa in afara ca a mea) In concluzie subliniez sa nu te duci sa o montezi la boii aia de la SKODA caci asa patesti)Dai cheile de la masina si cand te sun dansii te intorci si...te certi cu nea caisa caci...asa a crezut de cuviinta ca trebuie montata respectiva toba sport) Eu mi-am montat-o doar ptr un sound mai "sportiv" Acum caut o alta firma sa-mi bage un pic toba mai inauntru) YED rullez O fi made in turkey dar macar la tobe se pricep spahiii astia) P.S:N-am nik cu celelalte firme dar asta m-a facut sa ma simt bine la volan nashule
KAZZY is offline  
Old 04-06-07, 17:15   #5
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Stiu finule, n`am zis neaparat YED, imi place cum suna a ta..da mi`e frica ca e mica..toba mea e mare cat o vaca.ca si masina dealtfel!Cat despre Open Service, stiu ce e cu aia!
CRyS` is offline  
Old 04-06-07, 17:45   #6
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

nu conteaza cat de voluminoasa e finala. la masinile stock e asa de mare ca sa poata atenua din zgomot...

cel mai important la masinile turbo, este ca teava de intrare in finala sa fie la fel de groasa sau putin mai mare decat restul traseului... daca e mai ingusta, turbina nu mai functioneaza cum trebuie, si in loc sa faci mai bine, faci rau...
Old 04-06-07, 21:52   #7
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Am inteles....! Si partea asta! Acuma sa cautam o toba serioasa...!
CRyS` is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -