A new begining...
O admiram cu totii de fiecare data cand o vedem pe strada si intoarcem capul ori de cate ori trece pe langa noi si nu numai. Candva era o epava de masina, parasita in spatele blocului si nu dispunea de finante pentru a reface masina, fiind a unui vecin. Pe fata avea montat un spoiler de bmw, unele improvizatii facute la masina, etc etc. O nebunie totala. Din lipsa de finante a fost nevoit sa o vanda, pentru cateva zeci de milioane la acel timp. Acum valorand cateva mii de euro
...
Stiu, am scris si am povestit despre o masina pe care inca nu am descris`o
...
Ok.
Este vorba despre o Alfa-Romeo 1750 GTV din 1968 sau cum mai este ea cunoscuta sub numele de Giulia. Momentan motorizarea originala: 1.8 - 125cp.
S`a lucrat un timp indelungat la masina pentru a o aduce pe linia de plutire, iar multumirea acelei persoane e nemarginita. Cu cat entuziasm vorbeste aceasta persoana despre masina, rar intalnim. E adevarat ca are cunostinte suficiente pentru a da detalii despre absolut orice surub si surubel in parte. Dupa 1 an si jumatate de munca masina arata intr`un fel aparte.
Pozele vorbesc de la sine.
P.S: Scuze claritatea pozelor, sunt facute cu tel. neavand aparatul la mine (persoana mai in varsta de langa masina fiind vechiul proprietar al Alfei)