Visu meu e sa ajung in Monaco vara asta!Cauta si tu pe www.exoticspotter.com sau pe www.exoticsonroad.com Monaco...sa vezi ce e acolo!Monaco,Dubai cele mai luxoase,un prieten a fost in Monaco a vazut Veyron,Enzo,Zonda,F430....in prostie si nu minte mi-a aratat poze!Il bat pe tata la cap de 6 luni sa mergem in Monaco...acum sa vedem!In Monaco si Dubai vezi orice masina de pe pamantul asta!Monaco are 2 km patrati si vezi zeci de super masini!Cum prind eu Ferrariul din Iasi?Ajutati-ma!
Du-te mai la om daca zici ca ai vorbit cu el si e de acord sa te lase sa pozezi masina. Ce e asa de greu? Cred ca mai degraba te duce taica-tu pana la respectivul acasa (sau la firma...pe unde sta masina) decat pana in Monaco sau in Dubai.
Deci fi atent ce am vorbit : am sunat si a raspuns un angajat,l-am rugat frumos sa imi dea numarul de telefon a domnului Eduard Costel Vidrasc (propietarul Ferrariului),ma intrebat de ce,iam spus o problema personala,a spus ca nu poate sa dea numarul la oricine,iam explicat ca vreau sa vorbesc cu el sa fac niste poze la masina personala,ma intrebat daca sunt un ziarist,iam spus ca sunt un copil de 14 ani si ma pasioneaza masinile,a zis sa vin dimienata la firma in jurul orei 12 ca gasesc masina parcata acolo,iam zis multumesc mult si gata!Acum sunt 2 probleme:1.Tata s-a cam saturat sa mearga cu mn dupa masini (dar pana la urma merge) 2.Dimineata e la servici!Cu cine ma duc eu (imi trebuie un om matur ...asa ma duc cu prietenii dar sunt de varsta mea)!Asa ca ce ma fac (Problemea vietii mele e ca nu ma pot duce de unu singur cu camera dupa mine...daca as putea sa ma duc singur...!
Este una argintie (eu numai pe aceea o stiu). A si pozat-o limuzina...vezi pagina 29.
limuzina...vezi ca sunt niste Lancia Lybra prin Iasi. Am vazut una alba saptamana trecuta si astazi una albastra (o nuanta inchisa).
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Limo....acel Ferrari F430 Spider ... il gasesti pe Splai Bahlui cum mergi de la Mall spre Metalurgie. Inainte de ELECTRA faci la dreapta...mergi 100 m si vezi masina! Nu iti zice nimeni nimica!!!
Limo....acel Ferrari F430 Spider ... il gasesti pe Splai Bahlui cum mergi de la Mall spre Metalurgie. Inainte de ELECTRA faci la dreapta...mergi 100 m si vezi masina! Nu iti zice nimeni nimica!!!
Multumesc CRyS`!In legatura cu site-ul cu F430'ul am intrat si ras intrat pe el,am toate pozele salvate in calculator ,oricum multumesc mult!Vad eu cum ajung ...!