Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Reply

Thread Tools
Old 01-02-08, 11:12   #16
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
Default Re: AGER Service Iasi: amatorism si nesimtire

asta e un pret standard.... 350-400 ron pt luneta si geamuri spate....doar daca te duci la un atelier de cartier iti ia poate mai putin.... totusi o foliere dureaza 3-4 ore...
Old 05-03-08, 00:44   #17
XiNTeCh

Stock

de ce ai vreun interes ? se discuta liber pro si contra
XiNTeCh is offline   Reply With Quote
Old 05-03-08, 00:53   #18
XiNTeCh

Stock

PS: am, avut si eu folie de baza pacat ca nu e omologata si pe langa asta sa mai si decolorat in timp ca sa nu ma zic de altele ...
oricum ... pt cei care nu isi permit de ce nu (idee e ca s`ar putea sa ramai fara certificat la masina)
XiNTeCh is offline   Reply With Quote
Old 24-07-08, 20:38   #19
baxterianul

Stage 1

baxterianul's Avatar

Oricum parbrize am si eu Mokaciune (asta nu inseamna si calitate la geam-auto)cat despre cei de la AGER ,la voi se schimba montatorii la fel de repede ca sosetele,la AGER este problema de management de 'sus'iar mai nou marca XYG este o marca chinezeasca ordinara.PS: Din '98 sunt in bransa auto (geamuri auto).BAfta !!!
baxterianul is offline   Reply With Quote
Old 28-07-08, 21:58   #20
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Quote:
Originally Posted by fanatik_1981 View Post
si gata cu ura asta cu Ager Service...ca atrecut un an si s-a mai schimbat echipa si au tras si oamenii de acolo niste concluzii...vara asta au fost full la montat folei si cred ca o sa o tina asa pana vine frigul...cu sau fara povestile lui cryo
a trecut un an.. s-au schimbat "echipele" dar treaba de mantuiala si seriozitatea ramane aceeasi... atatia oameni nemultumiti.. incat nu stiu cum se incumeta unii sa vina la voi.. poate din necunostinta de cauza.. poate din interes.. sau poate din prostie. Oricare din variante ar fi.. e greu sa capeti incredere. Nu zic acuma ca nu s-ar putea face treaba buna acolo.. dar inca nu sunteti pregatiti.. voi..cei de la Ager..
si nu spun cu rautate sau .. mai stiu eu ce, ci judecand piata, ofertele si .. mai ales feedback-ul, care in ziua de azi (a internetului) conteaza extrem de mult.

incercati sa faceti treaba buna si lumea o sa vina in numar cat mai mare la voi..

bafta la foliere si cat mai putine geamuri si macarale stricate..
Old 29-07-08, 19:53   #21
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

aha...deci se poate si fara certuri .. sau gesturi urate.. de aruncat cu noroi in altii..

de multe ori se rezolva problema mult mai finut daca se vorbeste si se aduc argumente si contraargumente.. dovezi..etc
slip is offline   Reply With Quote
Old 19-11-08, 16:10   #22
baxterianul

Stage 1

baxterianul's Avatar

Pentru cei care doresc folie auto,recomand si eu CaroGlass(la IONUTZ) mi-am montat lateralele spate la ei,lucreaza curat si bine,iar luneta mi-am montat-o la Ascom Impex (la ALEX) in incinta autobazei III (tatarasi)si a iesit perfect.Respect celor doua firme,nimik de comentat de rau la nici una din ele.
Bafta !!!!
baxterianul is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 13:51   #23
Mihaivsl

Stock

Ma gandeam sa-mi montez si eu parbrizul la ei. Unii ii recomanda, si nu stiu ce naiba sa fac. Imi este sa nu-mi crape peste 1-2 ani - din cauza ca nu-l prind bine! ei sunt varza in treburile cu folia sau cam tot ce tine de serviciile lor?
Mihaivsl is offline   Reply With Quote
Old 07-12-09, 21:03   #24
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Va recomand...
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 10-01-10, 15:58   #25
aszmhodeus

Stock

Buna tuturor,
Mi-am facut si eu cont aici special pentru a povesti tuturor experienta mea cu AGER SERVICE IASI.

Pe scurt: feriti-va cat puteti de ei!

Mi-am montat folie spate + fata + parasolar prin Septembrie. Pot sa spun ca a durat extrem de mult. La final am observat ca dnsoarele de acolo nici nu stiau sa faca o factura cum trebuie (moment pt care am mai stat aproximativ jumatate de ora sa faca factura).

Ma duc la masina si ce vad: surpriza: uitasera sa puna parasolarul din fata desi ca il platisem! Ma intorc si pana la urma se repede unul si il pune cam in sictir.

Ma urc in masina si vad: Portierele din spate nu erau montate ca inainte era un loc de aproximativ 1 cm intre ele! Pana la urma le-am rezolvat la dealerul meu decat sa ma risc sa le strice si mai tare!

Acuma, dupa aproximativ 3-4 luni alta surpriza: (Platisem cu cardul atunci (stiu ca s-a cam chinuit tipa de acolo), imi daduse factura era ok) Ma trezesc cu balanta negativa. Dau un telefon si aflu ca defapt tranzactia de la AGER SERVICE abia acum s-a efectuata din cauza ca nu pusese data cum trebuie dnsoara de acolo.

Si mai stiu de la niste prieteni care si-au pus si au fost fff nemultumiti in legatura cu modalitatea de desfacere a portierelor!
aszmhodeus is offline   Reply With Quote
Old 20-01-10, 14:56   #26
MnezO
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

MnezO's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[DACIA]
[MERCEDES]
[ALFA ROMEO]
[4Rally]
[HP Racing Team ]

Fara sa fac reclama ! S-Design in momentul de fata face cele mai minunate folii pe geamuri ! Chiar si pt lunete opel tigra le face dintr-o bucata!
MnezO is offline   Reply With Quote
Old 03-03-13, 21:48   #27
cipcon_l

Stage 1

Salut
Nici eu nu recomand AGER SERVICE IASI.
Am avut pe casco de montat un geam si de foliat. Am zis sa merg la AGER unde i-am rugat in mod explicit sa-mi aducă geam pe original sau o marca cu care vine mașina din fabrica, si le-am atras atenția ca folia sa fie la nuanța cu cea existenta pe mașina.
Cānd am ridicat mașina, geamul era marca STARGLASS, o panorama de firma de care nu a auzit nimeni, iar folia era alta nuanța fata de ce aveam eu pe mașina.
Datorita crizei de timp si nu puteam sa mă lipsesc de mașina īncă vreo 2 zile, am cerut din curiozitate factura sa vad cat costa geamul. Prețul acestuia plus montajul era de 970ron, ținad cont ca īnainte sa merg la ei am pus pe cineva sa sune si sa īntrebe cat costa si mi sa spună 650ron.
Folia am plătit-o eu separat, deoarece nu a intrat pe casco.
Cānd le-am zis ca la telefon am primit preț de 650ron mi-au argumentat ca e pe Casco, de parca la casco daca depășesc plafonul si in anul următor īmi mărește valoare casco nu tot eu o plătesc.
Le-am promis ca o sa vorbesc la asigurări, iar factura lor sa o bage la plata după ce au acordul meu, iar eu o sa mă gāndesc o perioada.
NU RECOMAND SUB NICIO O FORMA AGER SERVICE IASI.
cipcon_l is offline   Reply With Quote
Old 04-03-13, 06:52   #28
eu

Stage 5

eu's Avatar

Member of:
[AUDI]

Fara sa te supar, dar, daca vroiai luneta produsa pe original, de ce nu te-ai dus la reprezentanta masinii?
eu is offline   Reply With Quote
Old 04-03-13, 17:45   #29
cipcon_l

Stage 1

"andreidumitrachi" ei m-au suparat, nu tu.
1. Nu am zis nimik de luneta, ceea ce ma face sa inteleg ca tu lucrezi la ei ?
2. Am mers la ei deoarece, se lauda ca au si monteaza folie Llumar ceea ce am si eu pe masina, iar pe un geam dat jos se monteaza mult mai bine si mai usor o folie decat daca mergeam la reprezentanta si ulterior trebuia sa merg sa foliez geamul in alta parte.
Nu stiu daca la reprezentanta puteau sa monteze si folie, dar sa inteleg ca eu am gresit ca am mers la ei?! .
Corect, mare greseala am facut.
cipcon_l is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -