Si un nou set.. stiu ca vam obisnuit cu destul de multe seturi intr-un timp foarte scurt. Uitati si ultimul set p luna asta : DOWNLOAD http://www42.zippyshare.com/v/28627087/file.html
TRCKLIST daca doreste cineva o sa il postez. Va las ca muzica buna sa va rasune in boxe. Parerii,impresii ENJOY ! Nu uita cea mai buna muzica se aude la CIP ENJOY !
Stii care ar fii cea mai mare satisfactie a mea crys ? sa merg p strada si sa aud in masina ta / voastra un set deal meu. Atunci o sa fiu multumit ca am facut ceva bun ENJOY !
Stii care ar fii cea mai mare satisfactie a mea crys ? sa merg p strada si sa aud in masina ta / voastra un set deal meu. Atunci o sa fiu multumit ca am facut ceva bun ENJOY !
la mine sigur ai sa auzi...mai ales ca mi-ai si facut un CD special
GARANTEZ CA DACA MERGETI CU MUZICA ASTA DATA LA MAXIM P STRADA INOARCE LUMEA CAPU !!. Mi-sa intamplat la semafor sa ma intrebe cum se cheama o melodiie
Pai daca scoti cate un set pe zi eu cand am timp sa le mai ascult ? Scoate si tu cate un set la 1 saptamana...eu fac 10 minute pana la munca deci in 5 zile il ascult Bafta!
Pai daca scoti cate un set pe zi eu cand am timp sa le mai ascult ? Scoate si tu cate un set la 1 saptamana...eu fac 10 minute pana la munca deci in 5 zile il ascult Bafta!
Ai timp sa le asculti , cel de ieri a fost ultimu p luna asta