Quote:
Originally Posted by Nuicarc
Nu ai probleme !
|
Din partea mea poti sa conduci cat vrei pe akolo beat tras si cum mai vrei tu, si sa nu te prinda...sper. dar nu-mi spune tu mie dak sta politia in zona Ciric, Moara de Vant, Aroneanu , pt ca nu cred ca stii mai bine decat mine, care trec aproape zilnic pe akolo.
Si sa iti dau si un exemplu sa vezi ca pt politisti e chiar o zona buna de "mancat" o paine, de la Little Texas spre Aroneanu pe timp de vara sunt prostiile alea de "magarusi" care acum le-au scos ca asa le scot mereu iarna, ei undeva pe stanga este o straduta care duce spre Ferma sorogari, aceiasi straduta pe care intri la restaurantul Alesia sau nu mai stiu cum se cheama, ei sa vezi vara cum stau gaborii akolo ascunsi sa toarne baietii care ocolesc "magarusii" si tin sa iti spun, k poate nu stii, pt asa ceva se ridica carnetu 3 luni parq

intri la calcarea liniei continue. Sa nu mai spun in ciric akolo pe unde intri spre restaurant ciric, de cate ori am vazut politia, ARR'ul... chiar am pe cineva care si-a luat amenda acolo in ciric

de la ARR

. in fine...din partea mea ...condu pe unde vrei tu :P