Salut,
Alaltaieri am vizitat si eu o mica vulcanizare in Bucuresti pe Calea Dudesti, in apropiere de intersectia cu Brailita, e pe dreapta cum mergi spre Policlinica Vitan.
Aveam nevoie de un petic, verificasem inainte pe unde pierde aer, roata era in portbagaj, stiam de ce am nevoie
Intreb cat costa un petic, zice "18 lei", aprob si se apuca de treaba
Apoi ma intreaba daca vreau si echilibrare, inca 12 lei iar daca vreau si montaj pe masina inca 5 lei, total 35 lei
Deja se aruncau la dublu, zic ca vreau numai petic si echilibrare, aveam de gand sa testez calitatea lucrarii
Aplica peticul scoate plumbii care erau pe janta si baga la echilibrat.. zice "e gata roata"
Ma uit la ea vad ca nu i-a aplicat nici un alt plumb si intreb cum de a echilibrat-o daca nu are plumbi aplicati, zice " daca esti mester si stii sa aranjezi cauciucul nu ai nevoie de plumbi"
Oamenii corecti, imi dau bon, scrie pe el Petic UP4 18 lei si Plumbi pt echilibrat 12 lei.
Ieri merg la reprezentanta si verific echilibrarea.. bineinteles ca avea nevoie de plumbi pe ambele parti
Acu intreb si eu "unde sunt plumbii pe care i-am platit?"
Daca sunteti nevoiti sa mergeti vreodata la vulcanizare din asta mica, cereti clar ce vreti inainte de a se apuca de lucrare si atentie la echilibrat, aici nu au aparatura corespunzatoare