Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-03-05, 08:42   #1
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Default Va Rog Frumos Din Tot Sufletul: HELP ME!!!

In seara zilei de Luni 07 Martie orele 18.20 am uitat intr`un Taxi o mapa importanta,o mapa cu acte foarte importante si de o valoare foarte mare(actele casei,actele firmei,actele masinei,acte bancare de imprumut-ramburs<<<ELE NU SUNT VALABILE DECAT CU NUMELE MEU ==B U G U R==,NU POT FI FOLOSITE)>>>
Taxiul este un CIELO de culoarea GALBEN LAMAI,geamuri fumurii pe spate,volan schimbat,capace tip Daewoo 5 spitze,masina fiid foarte intretzinuta(nici eu nu sunt asa)soferul era unul tanar,inalt(180-185 cmc),saten cu suvitze,purta trening rosu si adidas alb!!!!
Va rog frumos cine imi poate da detalii despre orice Cielo descris sau despre proprietar(indicativ,numar inmatriculare,numele soferilor,patronului sau telefoanele lor) de pe 4 U Taxi sau Europ Taxi(sau orice alta firma,nu sunt sigur daca e de acolo)....sa ma contacteze!!!! VA ROG FRUMOS DIN TOT SUFLETUL....SUNT ACTE DE CARE DEPIND!!!

Yahoo Mess: Acelasi_CRyS
Telefon: rmtl.com 0232/222.109
RDSTEL 0332.401.613
Orange 0742018162

Soferul este de negasit....PLSSSSSSSS!!!!!!!!
Singurelu is offline  
Old 08-03-05, 09:05   #2
XSW

Stage 5

XSW's Avatar

Sugestie : suna la dispeceratele companiilor taxi de care crezi ca apartine masina, si roaga pe tanti aia sa dea anunt prin statie ca ai pierdut X si ca oferi recompensa. Daca apare omul, vezi tu dupa aia ce faci ...
XSW is offline  
Old 08-03-05, 09:07   #3
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

De la ora 5.00 a.m. stau calare pe telefonu mobil si fix.......am sunat peste tot....la toate firmele...nimic...nimic...Am fost si la Gara si la Fundatzie....si la Mall(am intrebat..nimic nimeni nu stie)........PLS...daca vedetzi asa ceva prin Iashi....Opriti`l pls si da`tzii nr meu.... sau ceretzii nr si sa mi`l datzi....PLS DIN TOT SUFLETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Singurelu is offline  
Old 08-03-05, 10:02   #4
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

avea si nishte fante de autocenter aplicate pe capota? volan micutz negru cu gri?
TheSinner2 is offline  
Old 08-03-05, 10:37   #5
Cartman
Banned

Stage 5

Cartman's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

am primit acum telefon si am inteles ca s`a rezolvat treaba ! singurelu a gasit actele si toata lumea`i fericita ! acuma asteptam sa vedem daca mai are si el ceva de zis, dupa care inchidem topicul
Cartman is offline  
Old 08-03-05, 12:12   #6
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Yuuuhuuuhuuuuhuuuu va multumesc la totzi!!!! Am gasit....erau la unu d p Lux Taxi !!!!!!!!!!!!!

acuma poate fi inchis sau sters!!

Inca odata va multumesc pentru sprinjin!!!
Singurelu is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -