Revenim cu detaliile de dupa intalnire...
A fost o intalnire care a adunat laolalta atat pasionati ai marcii BMW, cat si pasionati ai lumii auto in genere. Ne-am distrat la proba de indemanare mai ales ca printre cei inscrisi a fost si o reprezentanta a sexului frumos care a oferit o surpriza multora dintre noi, clasandu-se la final pe un binemeritat loc 3. Au fost si reprezentati de la cluburile OSMS, HPRacingTeam si Excess
Vremea a fost ingaduitoare cu noi mai ales ca la ceva timp dupa terminarea intalnirii ploaia si-a facut aparitia. Speram sa repetam o astfel de intalnire in viitorul apropiat si de ce nu sa incercam si o sesiune de drift daca va fi posibil.
Multumim inca o data pasionatilor care ne-au fost alaturi azi la intalnire!
Un calup de poze:
restul pozelor pot fi accesate pe blogul clubului BimmerFans.
duminica asta nu s-a putut sa fim mai multi ca ne-am gandit din scurt sa ne facem prezenta si planuiam pe duminica de dupa Pasti sa venim mai multi ursi ( nu numai). Doar ca nu cred ca are rost sa mai venim.... Daca o fi vreodata sa faceti un concurs sau un traseu de drift, sau chiar un burn ceva.. spectacol, atunci venim. Asa..sa ne prezentam masinile..nu are rost ca oricum nu intereseaza pe nimeni ce masina are x..y.. daca masina arata bine poate atrage privirile si atat..daca nu ramane doar o masina din parcare. A parut interesant la inceput dar am plecat cam dezamagiti... Norocul a fost ca aveam si altceva in plan si ne-am distrat in alta parte..macar atat. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, felicitari organizatorilor, a fost indemanare si atat s-a putut. Mosnegii de la paza care urasc cauciucul ars au crezut ca le spargem asfaltul din cate am inteles.. Mnah..poate eram cu buldozerul sau ceva.. In fine.. daca o sa faceti si ceva mai interesant si o sa ne invitati..atunci ne mai vedem. Daca nu.. spor la organizare si ce sa zic? sa va adunati din ce in ce mai multi !
succes
__________________ Old School MotorSport IASI !! Pasiunea nu cunoaste limite !!
merci slip de urari si ca ati reusit sa ajungeti duminica trecuta la asa zisa "dezmortire". Pacat ca atata s-a putut. Sunt increzator ca in urmatoarea perioada vom putea merge mai "departe" la aceste intalniri speciale. Respect punctul tau de vedere si il aprob; fiti siguri ca atunci cand vom fi pregatiti pentru intalnirea de drift veti fi primii care vor fi anuntati, eventual si intr-un parteneriat organizatoric. Pana atunci sa auzim numai de bine si sa fie cum ai spus tu mai sus
am reusit sa scoatem si un film rezumativ (in 2 parti) referitor la ultima intalnire de pe 28.04. Sper sa va placa !
P.S. S-a mai pierdut din calitatea initiala a filmului datorita splitului necesar pentru a putea fi uploadate pe Youtube.
la sfarsitul acestei saptamani organizam o intalnire intr-un cadru neconventional.. mai exact la un gratar. Astfel, vom putea imbina pasiunea pentru masini impreuna cu buna dispozitie si o portie de gratar de inceput de sezon
Locatia aleasa este Dorobanti (dupa multe deliberari), ora 10 AM, duminica, 25 aprilie.
Ne vom intalni cu restul pasionatilor pentru a merge acolo in parcarea dinainte de Little Texas (cea de la stiti voi unde )
Se va putea veni atat cu mancarea si bautura proprie, cat si punand banii impreuna cu noi (detaliile le avem postate pe blog). De asemenea am pus la dispozitie si o harta utila pentru cei care nu sunt de pe aceste "meleaguri".
Acestea fiind spuse speram sa ne vedem duminica voiosi si cu o vreme pe masura