Succes , cu infiintarea clubului .....iar un sfat de la mine, ar fi..sa nu pleci urechea la nimeni...sa-ti urmezi visele, dorintele si totul va fi Ok,(va fi Ok daca este si pasiune pt motoare si sport ....daca nu...." fugi de aici ma !!! ) iar daca inca nu te-ai lamurit....nimeni dar NIMENI , din jurul tau , sau din lumea asta virtuala nu -ti vrea binele ( nu ca ti-ar vrea raul ) dar fiecare este pentru el....restul este abureala....abureala...abureala.
La mai mare !!! Sper sa pot veni la voi in vizita....poate in zi de duminica...tot ma duc spre targul auto...desi n am inteles exact adresa..dar va gasesc eu...
.aaa..inca ceva, referitor la " cati sunteti"...si sunt de parere ca..putini / dar buni, este mult mai eficient, decat..multi dar....fiecare pentru elsi cu parerea lui, corect ???
P.S. Tot ce scriu pe acest forum sunt doar parerile mele, personale, de nimeni influientate, doar concluzii in care nu incerc sa judec sau critic pe nimeni....parerea mea e doar parerea mea domn"ne
P.S2. In legatura cu ce-i spuneai lu Bakal....de varsta.....te-ai cam grabit sa faci aprecieri....si in al 2 lea rand..... nu prea se vede varsta ta....
... si oricum nu-i frumos sa ne " grupam' dupa varsta, nu ??? ce suntem la gradinita si facem grupa mica si GRUPA MARE...unde cred ca tu ai vrea sa fii ????