Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Reply

Thread Tools
Old 29-09-09, 21:16   #46
MnezO
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

MnezO's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[DACIA]
[MERCEDES]
[ALFA ROMEO]
[4Rally]
[HP Racing Team ]
Default Re: CLUB "METEOR TUNING SHOP"

Foarte Frumoase Pozele Iar domnisoara (doamna) Cu renaultu dupa caz e vecina cu mine si daca nu ma insel e aerografiata de nea Ciprian Broasca ! P.S Transmit Lui Broasca sa Vina sa Ia Hainutele de la magazin de la doamna LILI !

MnezO is offline   Reply With Quote
Old 30-09-09, 13:05   #47
METEORSHOP

Stage 3

Quote:
Originally Posted by MnezO View Post
Foarte Frumoase Pozele Iar domnisoara (doamna) Cu renaultu dupa caz e vecina cu mine si daca nu ma insel e aerografiata de nea Ciprian Broasca ! P.S Transmit Lui Broasca sa Vina sa Ia Hainutele de la magazin de la doamna LILI !
"Doamna/Domnisoara" e oleaca de nevasta'sa O sa-i transmit.
METEORSHOP is offline   Reply With Quote
Old 02-10-09, 14:09   #48
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Talking Re: CLUB "METEOR TUNING SHOP"

Succes , cu infiintarea clubului .....iar un sfat de la mine, ar fi..sa nu pleci urechea la nimeni...sa-ti urmezi visele, dorintele si totul va fi Ok,(va fi Ok daca este si pasiune pt motoare si sport ....daca nu...." fugi de aici ma !!! ) iar daca inca nu te-ai lamurit....nimeni dar NIMENI , din jurul tau , sau din lumea asta virtuala nu -ti vrea binele ( nu ca ti-ar vrea raul ) dar fiecare este pentru el....restul este abureala....abureala...abureala.
La mai mare !!! Sper sa pot veni la voi in vizita....poate in zi de duminica...tot ma duc spre targul auto...desi n am inteles exact adresa..dar va gasesc eu... .aaa..inca ceva, referitor la " cati sunteti"...si sunt de parere ca..putini / dar buni, este mult mai eficient, decat..multi dar....fiecare pentru elsi cu parerea lui, corect ???

P.S. Tot ce scriu pe acest forum sunt doar parerile mele, personale, de nimeni influientate, doar concluzii in care nu incerc sa judec sau critic pe nimeni....parerea mea e doar parerea mea domn"ne
P.S2. In legatura cu ce-i spuneai lu Bakal....de varsta.....te-ai cam grabit sa faci aprecieri....si in al 2 lea rand..... nu prea se vede varsta ta.... ... si oricum nu-i frumos sa ne " grupam' dupa varsta, nu ??? ce suntem la gradinita si facem grupa mica si GRUPA MARE...unde cred ca tu ai vrea sa fii ????

Last edited by zorro6299; 02-10-09 at 14:14.
zorro6299 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-09, 14:41   #49
METEORSHOP

Stage 3

Multumesc mult.Sunt constient de asta si asta-i si motivul pentru care nu mai postez NIMIC.Intotdeauna am mers pe principiul"FAPTE,NU VORBE".Cat despre pasiune,pot spune ca pierd nopti uitandu-ma la ce fac altii "dincolo"In '92 pe cand imi faceam studiile in Germania,lucram la uzinele MERCEDES din Stuttgart(ca lacatus mecanic ce-i drept).De acolo am invatat sa iubesc masinile si lucrul BINE FACUT...Cat am stat acolo m-am batut tare cu pumnul in piept ca romanii sunt harnici,corecti si nu-s "tigani" hoti asa cum ne catalogau.Am 10 ani de cand m-am intors si trebuie sa recunos ca ROMANUL nu vrea,nu-si doreste,nu poate sa se schimbe.Oricat l-ai plati,oricat incerci sa-i schimbi natura el tot incearca sa te fure,sa te pacaleasca.Crede-ma ca stiu ce spun(pana anul trecut aveam cam 110 oameni in firma de constructii,acum mai am vreo 40 iar in service am 12 oameni).De aici amaraciunea mea.
Dupa ce vor mai trece anii vei intelege ce-am vrut sa-i transmit lui Bakal legat de varsta.Am aproape dublul varstei lui si-mi amintesc cu drag de anii aia cand credeam ca stiu TOT MULTA BAFTA!
Old 04-10-09, 02:16   #50
crywolf

Stage 5

meteorshop, cred ca ne cunoastem de fapt sunt sigur de asta.
Stai linistit, merge prost la toata lumea nu numai in constructii.
Unde va gasesc totusi la vreo intalnire ceva? Macar sa stam de vorba .....
Old 04-10-09, 09:36   #51
METEORSHOP

Stage 3

Asa-i,acum merge rau la toata lumea dar abia dupa alegeri o sa fie cumplit!
De obicei ma gasiti la METEOR SHOP&SERVICE in B-dul Poitiers 2(150 m de la podul Bucium spre Siraj) sau la 0722/328345.
MULTA BAFTA!
Old 06-10-09, 15:27   #52
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Fara sa fiu rau dar Bakal (Razvan) are el dreptate la ce zice el acolo. Stie el ce spune,nu degeaba se agita !
CRyS` is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 09:07   #53
DIACNEM

Stock

Club, neclub nu pot decat sa salut initiativa si sa le multumesc ptr preturile accesibile pe care le au; intotdeauna am gasit cele mai mici preturi de multe ori chiar si mai mici decat in depozitul firmelor concurente. Felicitari
DIACNEM is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 18:50   #54
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by DIACNEM View Post
Club, neclub nu pot decat sa salut initiativa si sa le multumesc ptr preturile accesibile pe care le au; intotdeauna am gasit cele mai mici preturi de multe ori chiar si mai mici decat in depozitul firmelor concurente. Felicitari

Subscriu ....cele mai ieftine ...dar sa nu uitam, cel mai ieftin nu-i = cu cel mai bun ( calitativ ) dar de ieftin, ESTE ieftin Meterorit-ul.
Old 16-10-09, 18:52   #55
D3m0N
Peugeot Driver

Stage 5

D3m0N's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[Toyota]

Meteor ... gazduiesti si niste membri PeugeotClub .. duminika dak e frumos ?
D3m0N is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 09:14   #56
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Crezi ca Vlad cu 407-le intra acolo?
Old 17-10-09, 13:09   #57
D3m0N
Peugeot Driver

Stage 5

D3m0N's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[Toyota]

de ce n-ar intra)
Old 17-10-09, 20:40   #58
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Groape
Old 17-10-09, 21:37   #59
D3m0N
Peugeot Driver

Stage 5

D3m0N's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[Toyota]

gata cu off-topicu` ...
Old 05-02-10, 13:59   #60
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Salut, meteor, gasesc la voi ceva fain de pus pe capota fata ??? desigur autocolant ( am caruta foliata ) , ceva care să mearga cu modelu'
cabrio , NU razboinici , NU semne zodiacale...NU gagici .... " ceva " ...poate are careva o idee..sau o foto cu ceva inedit.

P.S. Masina mea e un golf3 cabrio...culoare orange.
---daca e posibil..ceva prelungit pe laterale ( aripi ) e si mai OK !!!

Mersi fain,

Last edited by bakal; 05-02-10 at 19:29.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -