Salz, cumpar Dacie ca an 1999+, sa fie in stare foarte buna estetic si tehnic. Nu ma intereseaza ciurucuri, nu am de gand sa muncesc la ele, prefer sa pastrez decat sa repar!!! Daca stiti ceva undeva dati de stire! Numai bine...
apropo o dacie cu 4 faruri la cat se invarte? si cat credeti ca ar putea cere cineva pe una ...maxim! nu e tunata! ci e pusa la punct atat tehnic cat si estetic(vopsita proaspat )..totul are nou,pana in 7000km, consum bun merge n-ai treaba... partea proasta e ca are cutia in 4trepte
apropo o dacie cu 4 faruri la cat se invarte? si cat credeti ca ar putea cere cineva pe una ...maxim! nu e tunata! ci e pusa la punct atat tehnic cat si estetic(vopsita proaspat )..totul are nou,pana in 7000km, consum bun merge n-ai treaba... partea proasta e ca are cutia in 4trepte
Daca are cutia in 4 trepte inseamna ca e mana de fabricatie pana in 90. O sa o ia rugina in scurt timp, iar pretul ei se poate duce pana pe la 20 de milioane maxim.
Daca are cutia in 4 trepte inseamna ca e mana de fabricatie pana in 90. O sa o ia rugina in scurt timp, iar pretul ei se poate duce pana pe la 20 de milioane maxim.
din cate am inteles eu masina a fost facuta pt strainatate! nu are bordul cum are cea zambetul lui ceausescu ! in fine ..mai stiu ca masina acum ceva timp a fost refacuta toata atat caroserie cat si partea tehnica tot ! in fien masina sta in garaj curat incalzit si iese doar pe timp de vara la o padure o excursie si nimic mai mult! in fine o sa vada respectivul cu cat ar reusi sa o dea ! partea proasta e ca proprietarul nu se incumeta sa o dea la remat pt o alta intrucat e pe departe de a intra la gramada cu vechiturile si jafurile alea ! stiu ca daca o va da la remat va scoate cam tot ce se poate de pe ea ! si 1000euro avans pt una noua plus inca niste milioane de pe piesele scoase iese mai bine decat daca ar vinde-o in targ! faza e ca masina are valoare sentimentala in fine