Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 12-01-10, 16:31   #736
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

Quote:
Originally Posted by speed_csn View Post
Daca este ceva atat de strict "amical" cum sustii de ce mai faci public lucrul asta? Nu era mai normal sa ii lasi direct lui cucu un pm si daca vroia iti raspunea ?? Intreb si eu de curiozitate nu da cu parul
auzi dragul meu? mai bn ai tacea...daca nu ma cunosti....pt k cei din MR stiu ce fel de om sunt eu..si ce calitati am.....da?asa k nu te mai baga tu....tu mai bn stai akolo cu play-station`ul tau....si joaca`te curse....

Keep talking bitches,cause i love attention!!!
luci4n_vl is offline   Reply With Quote
Old 12-01-10, 16:46   #737
MiTzA-

Stage 5

MiTzA-'s Avatar

@ cucule, detaliaza putin jocul ala . despre ce e vb ?

ce oameni ba
MiTzA- is offline   Reply With Quote
Old 13-01-10, 17:44   #738
yg.alex
VW Driver

Stage 5

yg.alex's Avatar

Member of:
[VW]

strangeti fonduri pt o baie de ulei de rezerva

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00783.JPG
Views:	85
Size:	2.74 MB
ID:	1261993  
yg.alex is offline   Reply With Quote
Old 13-01-10, 18:37   #739
L4uR

Stage 5

L4uR's Avatar

REGLABILAAAAA:X:X:X:X:X....
L4uR is offline   Reply With Quote
Old 13-01-10, 18:42   #740
mydream
VW Driver

Stage 5

mydream's Avatar

Member of:
[VW]

gata.... a venit si reglabila ? :X
mydream is offline   Reply With Quote
Old 13-01-10, 18:54   #741
GOGU_VL
BMW Driver

Stage 5

GOGU_VL's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by yg.alex View Post

Baga Metabond (colaboratorul vostru) si mai mergi pe datorie, fara baie, cativa zeci de km
GOGU_VL is offline   Reply With Quote
Old 13-01-10, 21:31   #742
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:

la ce bani ai luat-o? daca nu te superi,si daca ai cunostinte,pt un bmw e36 cam ce pret are?
Old 14-01-10, 00:53   #743
yg.alex
VW Driver

Stage 5

yg.alex's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by luci4n_vl View Post
la ce bani ai luat-o? daca nu te superi,si daca ai cunostinte,pt un bmw e36 cam ce pret are?
ai pm.
yg.alex is offline   Reply With Quote
Old 14-01-10, 08:00   #744
VL 77 SYD
VW Driver

Stage 5

VL 77 SYD's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:

Da... ghiciti pe cine gasesc azi-noapte pe la 00:30 negru pe maini, inghetat tot si bagat jumatate sub masina? (cric, leviere, pene...etc) Va spun eu, un baiat de 18 ani , Alex il cheama si e membru MR. Isi monta singur noua suspensie sport reglabila. Ai tot respectul meu fratioare! Nu multi sunt ce-i care isi lucreaza singuri la masina. Nu de alta dar are si scoala, bac anul asta...
Old 14-01-10, 08:23   #745
speed_csn
2 Roti

Stage 5

speed_csn's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Tuning International]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by luci4n_vl View Post
auzi dragul meu? mai bn ai tacea...daca nu ma cunosti....pt k cei din MR stiu ce fel de om sunt eu..si ce calitati am.....da?asa k nu te mai baga tu....tu mai bn stai akolo cu play-station`ul tau....si joaca`te curse....

Chiar asa drag iti sunt? Si nici macar nu te cunosc? Ce flatat sunt. Stiam ca am ceva calitatii ascunse dar asta se pare ca e noua. Ma bucur ca ai si tu calitatii dupa cum sustii si ca esti "felul" ala de om care tot MR-ul il stie. Scuza-ma ca am avut tupeul sa intreb, special pt intelectul tau am scris la sfarsitul postului "Intreb si eu de curiozitate nu da cu parul" dar se pare ca nu ai perceput ce am vrut sa zis. Pacat.

Apropo, daca tu ai ramas la playstation inseamna ca mai ai putin de crescut tinere.............. vezi ca sa inventat XBox 360 si ca sa vezi,...... are si controllerul (maneta aia cu butoane) wireless (fara fir)..... asa ca sa ajungi si tu in rand cu lumea care se joaca curse................

JANTE fraților, JANTE, nu GENȚI, GIANTE, JENȚI!! E atāt de greu???

Tief, Breit, Schnell...
"ein legendäres Sport-Coupe"
speed_csn is offline   Reply With Quote
Old 17-01-10, 02:02   #746
Mytza07

Stage 5

Member of:
[SKODA]

Alex o comite din nou ....acum 2 ore si ceva pe la 00:30 am dat de el negru' pan' la cot cu suspensia pusa pe masina facand ultimele reglaje (nu am apucat sa vad golfu in actiune).Am facut si ceva poze pentru cei ce urmaresc evolutia proiectului lui Alex. (sper ca am postat unde trebuie)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografie0127.jpg
Views:	58
Size:	678.1 KB
ID:	1267444   Click image for larger version

Name:	Fotografie0128.jpg
Views:	65
Size:	633.4 KB
ID:	1267445   Click image for larger version

Name:	Fotografie0129.jpg
Views:	62
Size:	513.3 KB
ID:	1267446  

Old 17-01-10, 02:14   #747
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by speed_csn View Post
Chiar asa drag iti sunt? Si nici macar nu te cunosc? Ce flatat sunt. Stiam ca am ceva calitatii ascunse dar asta se pare ca e noua. Ma bucur ca ai si tu calitatii dupa cum sustii si ca esti "felul" ala de om care tot MR-ul il stie. Scuza-ma ca am avut tupeul sa intreb, special pt intelectul tau am scris la sfarsitul postului "Intreb si eu de curiozitate nu da cu parul" dar se pare ca nu ai perceput ce am vrut sa zis. Pacat.

Apropo, daca tu ai ramas la playstation inseamna ca mai ai putin de crescut tinere.............. vezi ca sa inventat XBox 360 si ca sa vezi,...... are si controllerul (maneta aia cu butoane) wireless (fara fir)..... asa ca sa ajungi si tu in rand cu lumea care se joaca curse................
deci daca cauti carcota cu mn.....ai gresit din start,stai akolo in banca ta la SB...si nu incerca sa te certi cu mn,k......ai gresit persoana,se pare ca tu chiar sti cum se mananca chestile cu jocurile video,asa ca joca`te incontinuare,si inceteaza sa mai deschizi vre`un subiect la adresa mea pt k sa nu ajungem sa ne certam.tu veze`ti de treaba ta akolo la Sb si nu te baga aici la VL ke te depaseste situatia.....

PS, cucule, explicai tu asa intr`un PM sa inteleaga "copilul" asta...
Old 17-01-10, 02:19   #748
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

si tot pt speed_csn,daca ma mai faci "copil",sar putea sa ma "joc" putin cu tn asa de`a trantitul p jos......pt ca eu nu cunosc xbox,controller si alte alea fara fir.....invata sa respecti,intereseaza`te asa cu cn vb,si nu te baga in seama cu mn.

scuze de off topic,dar ma suparat.....kalu te rog sa vb cu el,si sa incerce sa ma evite.....
Old 17-01-10, 02:28   #749
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

doamneee ce ma suparat "copilul" ala....mai speed_csn,tu nu ai baut laptic in copilarie cati bani am bagat eu in masini in ultimile 6 luni,si vi tu un neica nimeni si te bagi in seama cu mn....bv felicitari.....ai intrat in lumea mare...este bn ca macar esti tare in gura...k in rest...lasi de dorit....
Old 17-01-10, 03:46   #750
VL 77 SYD
VW Driver

Stage 5

VL 77 SYD's Avatar

Member of:
[VW]

Am o mica dilema si (ma prefac ca) nu inteleg, poate ma ajutati si pe mine cei care stiti. Cati cai are Sobi la pisica TDS si cati cai are Cucu la Suzuki? Daca sunt diferente mari de ce ar avea loc aceasta cursa? Sobi, chiar nu ti-ai mai gasit pe nimeni de aceiasi putere de ai ajuns la Cucu, care daca nu ma insel are motor de 1,3 iar tu 2,o? La tine in club nu mai vrea nimeni sa se de-a cu tine sa vezi si tu cum stai? Daca sa zicem ca l-ai face, ai fii fericit?... Stim toti ce se urmareste, nu mai incerca, iar in legatura cu speed_csn iti zic eu ca nu-l cunosti si nu i-ai citit cu atentie postul. Daca nu aveai intentii perverse nu faceai atatea valuri iar cand ai venit la petrecerea MR Sibiu cred ca ai fost bine primit de el. Incercati sa lasati topicul MR curat. Multumesc.

Last edited by VL 77 SYD; 17-01-10 at 04:02.
VL 77 SYD is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -