as vrea eu alex da stii bine ca nu prea se poate sa ai masina de zi cu zi si sa arate la motor asa, dar esti pe aproape. Hai ca zic, m`ati pacalit
)
Un nene si`a luat un passat diesel de la Sibiu, motorul mergea bine dar caroseria era praf asa ca a decis sa`si aduca alt passat sa il recaroseze. Ca prin minune passatul era vr6 2.8 174cp, putin mai slab, DAR zice ca are 29000 km. Am vazut masina cu totul pana sa fie demontata, interiorul era tzipla, motorul mergea rotund si silentios la rece, nu bate nimic etc. Am zis ca poate nu are 29000 dar oricum are putini km la cum arata totul de pe el. Ieri am demontat capacele de pe motor si am avut surprinderea sa vad ca sub capacul gri pe care scrie VR6 - DOHC e un burete alb imaculat, nu gri, ALB, zici ca e nou. In concluzie am luat instalatia cu calculator de bord, motorul, cutia, ambreajul si ceasurile cu numai 400 euro
. Numai calculatorul de bord e vreo 600 pe germania, cutia vreo 500 etc. Mi se pare ca are si pilot automat si e din '97.
Masina a fost in California, dupa care in Canada, apoi in Olanda si acum in Romania, deci tind sa cred ca are f putini km. Tin sa mentionez ca acum cativa ani cand i`am pus eu VR6 pe a mea avea 260000 km
.
Am zis ca daca tot fac treaba asta sa facem frumos la motor asa ca am ales culoarea din poza de mai jos dar sa ascund toate firele, vasele de apa, etc e cam imposibil, unde mai pui ca in poza si nu numai in aia baietii nu mai au compartimentul ala despartitor intre motor si stergatoare, l`au dat jos iar acolo e stantata seria caroseriei, deci va dati seama ca nu pot sa fac treaba asta
In fine, sa vedem ce iese...
App alex, bancheta mea e la tine?