Eu l`am vazut cam acum juma de an, nu mi`a venit sa cred cat de smecher putea fi omu ala, ma refer la faptul ca pleaca de pe 16 termina pe 1, ii ramane cutia blocata in treapta a 6`a parca si termina pe 1, etc etc etc. Plus ca masina lui avea peste 1000 cai si o controla cu o mana pe circuitul de la Monte Carlo, etc, omu a fost prea smecher
Imediat dupa ce am vazut documentarul m`am dus la Formula 1 live, am filmuletele pe youtube, si de atunci sun fan. Sa conduci peste 50 de lapuri concentrat maxim la vitezele alea mi se pare extraordinar, multora li se pare plictisitor dar va zic, luati Formula 1 2010 sau 2011 si incercati sa faceti un circuit din butoane, sa scoateti timp bun, jucati un sfert de sesiune nu 50 de lapuri, si dup`aia ganditi`va ce inseamna the real deal
Mai recomand
www.f1.com situl oficial formula 1, inregistrati`va si dati la video, vedeti toate rezumatele de anul trecut si anul acesta, un preview la anul trecut aici:
https://www.youtube.com/watch?v=ir9a4-knG6A contin si secvente din documentar
Iara edit
: sharky recunoaste ca ai plans la documentar ca nu e rusine
)
mai tin sa precizez ca una e f1 la tv una e live, cand s`a dat startul si l`a depasit alonso pe hamilton a fost nebunie, s`au ridicat toate tribunele in picioare si urlau de am zis ca se iau la bataie
ceva extraordinar, nu am inteles de ce pana nu m`am documentat.