Tu ai solutie la toate, dar la asta nu ai ! La nici un browser nu merge sa fac ce zici tu, sau chiar crezi ca nu am incercat toate astea? Chiar ma crezi un habarnist?
Uita-te mai jos...
incearca cu internet explorer,dai click pe melodie si dupa iti apare o fereastra si dai save(asa merge la mine).cu mozilla la mine doar ii da play intr-o fila noua
incearca cu internet explorer,dai click pe melodie si dupa iti apare o fereastra si dai save(asa merge la mine).cu mozilla la mine doar ii da play intr-o fila noua
si la mine la fel tot mozila am...si la fel imi face , mi-o deschide int-o alta fereastara si ma intreaba open save si nu mai stiu ce....din ce descrie Demo'....mi se mai intampla si mie cand aveam quick time player ...mi-o deschidea in alta fereastra darnu va lasa s-o salvez ci decat s-o vad sau ascult
Pentru ca am vazut si pe aici si am auzit multa lume si in rest..de Pitbull ala..cu super melodia hotel....am zis sa va arat cat de "geniu" e omul...poate o sa realizati ca de fapt e un fel de guta de la noi ..putin mai cizelat si bineinteles care arata mult mai bine ) deh....la ei conteaza imaginea ) la noi nu prea ...ca la ce tara avem :P
Pentru ca am vazut si pe aici si am auzit multa lume si in rest..de Pitbull ala..cu super melodia hotel....am zis sa va arat cat de "geniu" e omul...poate o sa realizati ca de fapt e un fel de guta de la noi ..putin mai cizelat si bineinteles care arata mult mai bine ) deh....la ei conteaza imaginea ) la noi nu prea ...ca la ce tara avem :P
videoclipurile cu RAP seamana foarte mult cu videoclipurile la Manele , fete dansand (booty shake and so on) si ei aratandu'si banii, casele si masinile. lol
Adevarat si asta....dar ideea de baza era ca Pitbull ala a copiat melodia si nici macar nu a avut bunul simt sa zica ca e cover! Deh....nume de caine , javra de om!