Quote:
Originally Posted by jm3k3rd3mik
Se vehiculeaza k s'au pus camere pe bulevard.....pai mai baieti hai s'o luam logic.....s'ar investi atatia bani in 16 camere, tineti cont, 16 camere NUMAI de la sensul giratoriu de la mijlocul bulevardului, spre oras, + a 17a camera in stalpul din mijlocul sensului giratoriu din oras.
Deci, am numarat 16 camere asa cum v'am relatat, + kte or mai fi de la mijloc spre capatul bulevardului.
Asa k, va dati seama ce investitie ar fi k sa se puna in jur de 30 de camere pe acest bulevard?
Ceea ce sunt acolo sus pe stalpi (pozitionate in cercurile alea in care au fost asta iarna agatate cupolele cele luminoase) eu unu nu cred k sunt camere.....nu pot sa zic ce anume, dar camere sigur nu sunt.
Seama cu ceva de genu' din poza atasata.
Cine crede k n'am dreptate rog sa ma contrazica.
|
Este suficient sa monteze o singura camera cu zoom mare...cele folosite pe paparazzi ai zoom de 24,ai vazut ca in unele poze facute de ei apare pana ce si eticheta de pe pantofi...asa si la camera...daca este cu zoom de 42..se vede de la un cap la altul...depinde cat de bine este pozitionata...si daca au montat camera...ce dracu am facut???am dat in cap la cineva???mai da`i in toate falusurile potente...